Schuurmanskamp 15, LUNTEREN

Op de Schuurmanskamp 15 in Lunteren mogen wij u deze fraaie, riet gedekte woning met inpandige garage aanbieden.

Deze woning is zeer goed gebouwd in 1997 en is goed geïsoleerd, in 2019 zijn 6 zonnepanelen geplaatst. Dit heeft geresulteerd in een energielabel A.

Als u aankomt bij de woning kunt parkeren op uw eigen terrein, hier is ruim plaats voor twee auto's.
De entree in de hal geeft direct een fijne sfeer, de vloer is voorzien van gebakken klinkers, hier is vloerverwarming aanwezig. De hal geeft een royaal gevoel door de vide en de fraaie trapopgang.

Via de hal komt u bij de eetkamer, vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer met een sfeervolle gashaard. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning waar u uitkijkt op de autoluwe straat. De raampartij biedt veel zonlicht in de woonkamer en eetkamer, dit geeft een fijne sfeer en in de avond zit u hier heerlijk bij de gashaard.

Via de eetkamer loopt u naar de half open eetkeuken. De keuken is vernieuwd in 2015 en voorzien van inductiekookplaat, RVS afzuigkap, combimagnetron, koelkast en afwasmachine.
Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar. Hier zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger aanwezig en deze beschikt over een extra keukenblok met veel kastruimte.

Via de bijkeuken is er toegang tot de garage. Hierboven bevindt zich een royale hobbykamer c.q. bergzolder.
De begane grond van het woonhuis is, op de woonkamer na, voorzien van vloerverwarming.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping en boven de inpandige garage is, via een vlizotrap, nog een extra hobbykamer te bereiken. Er zijn twee slaapkamers voorzien van vaste kastruimte. Ook de badkamer is ruim opgezet en voorzien van een inloopdouche, ligbad, tweede toilet, groot wastafelmeubel en designradiator.

Vanuit de studeer-/werkkamer is, via een vlizotrap, de ruime bergzolder bereikbaar.

De ligging in een kindvriendelijke wijk op loopafstand van de basisschool maakt dit de ideale gezinswoning en ook het centrum is niet ver lopen of fietsen.

De tuin is prima aangelegd en zeer verzorgd met planten borders en verschillende zitjes. Door de ligging is er vrijwel de gehele dag zon of juist schaduw te vinden, afhankelijk van uw voorkeur. In 2018 is de degelijk gebouwde veranda geplaatst wat het plaatje compleet maakt.

De rieten kap, maar ook het ontwerp van de woning geven het geheel een luxe uitstraling.

lees meer +
€ 895.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 895.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1997
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    430 m²
  • Inhoud:
    749 m³