Thorbeckestraat 4, LUNTEREN

In het centrum van Lunteren staat deze keurig onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met stenen berging en veranda. De woning is gelegen aan een rustige straat waarbij nagenoeg alle voorzieningen op loop- of fietsafstand zijn. De achtertuin is zeer royaal en is circa 13 meter diep. De veranda is afsluitbaar heeft eenaansluiting voor een houtkachel. Het geheel is gelegen op een perceelgrond van maar liefst 182 m².

Indeling: via de entree komt u in de hal welke toegang biedt tot het toilet met fontein, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de uitgebouwde woonkamer. De woonkamer is zowel straatgericht als tuingericht en biedt ruimte aan een gezellige zithoek en eethoek. De woonkamer is strak afgewerkt met gestuukte wanden en plafond, PVC vloer en in de uitbouw is deze voorzien van vloerverwarming. Via de openslaande deuren hebt u direct toegang tot de heerlijke achtertuin. De open keuken is recent gemoderniseerd en zeer raai afgewerkt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals de inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, 2 koelkasten en afwasmachine. Naast de keuken is er nog een verdiepte provisiekast te vinden. Aansluitend aan de keuken, in de uitbouw, is een praktische vaste kastenwand met ingebouwde vriezer en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger gebouwd. Ook hier is nog een deur naar de tuin. De woonkamer en keuken zijn samen ruim 48 m²(!) groot.

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de moderne badkamer. Door de rechte wanden zijn alle slaapkamers ruim van opzet en beschikt één kamer over een inbouwkast en de ouderslaapkamer over een grote inbouwkast en er is airconditioning op de overloop. Tevens zijn de kamers voorzien van een mooie vloerbedekking. De tot het plafond betegelde badkamer is vergroot waardoor deze nu over ruimte beschikt voor een royale douche, een tweede toilet en een wastafelmeubel.

De tweede verdieping is middels een vlizotrap is bereikbaar. Op deze vliering is de c.v. installatie geplaatst.

Kortom: bent u op zoek naar een woning 'waar u zo in kunt', dan moet u zeker een afspraak maken voor een bezichtiging!

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    96 m²
  • Perceeloppervlakte:
    182 m²
  • Inhoud:
    156 m³