Valkseweg Oost 36, LUNTEREN

Op een rustige en toch centrale plek in Lunteren, mogen wij u deze verrassende en keurig afgewerkte twee onder- een kapwoning met badkamer en slaapkamer op de begane grond aanbieden.

De ligging aan de Valkseweg Oost met een perceel van 360m² groot en de tuin op het zuid westen is geweldig te noemen. De diepe tuin is keurig aangelegd en beschikt onder andere over een stenen garage en luxe veranda, aan de voorzijde is tevens een royale oprit aanwezig.
De Valkseweg Oost 36 ligt rustig, net buiten het centrum maar toch op loopafstand van het bos, het station en het centrum van Lunteren.

De woning is de afgelopen jaren flink verbeterd en gemoderniseerd, zo zijn er maar liefst 13 stuks zonnepanelen geplaatst, is het dak geïsoleerd en zijn alle wanden netjes strak afgewerkt.
De badkamer en keuken zijn tevens modern uitgevoerd en dateren uit 2014, deze zijn natuurlijk van de gebruikelijke apparatuur voorzien.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de oprit komt u bij de voordeur met toegang tot de centrale hal, vanuit de hal is er toegang tot de verschillende verblijfsruimtes, ook is hier de trapopgang, meterkast en het toilet met vloerverwarming gesitueerd.
De woonkamer ligt mooi aan de voorzijde van de woning, door de grote raampartijen is er veel licht en een heerlijke beleving, ook is er een sfeervolle open haard aanwezig.
Aan de achterzijde van de woning is de keuken (2014) gelegen, deze is besloten en praktisch ingericht, de benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, spoelbak, 5 pits gasfornuis, afzuigkap en diverse lades en kastjes is natuurlijk aanwezig. Ook is er vanuit de keuken een gemakkelijke achterentree met toegang tot de achtertuin aanwezig.

Op de begane grond is tevens een mooie slaapkamer met aaneengesloten badkamer met vloerverwarming aanwezig, de slaapkamer ligt lekker rustig aan de achterzijde en kijkt uit over de besloten eigen tuin. De badkamer is luxe uitgevoerd met onder andere een eigen toilet, inloopdouche, ligbad en wastafel.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot twee ruime slaapkamers, beide beschikken over vaste inbouwkasten en zijn keurig afgewerkt, de grote slaapkamer aan de voorzijde beschikt tevens over een wastafel.
Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een badkamer en een separaat toilet. De badkamer beschikt over een inloopdouche. Op de verdieping zijn tevens twee airco units aangesloten, alle ruimtes zijn licht en strak afgewerkt.

Tuin en garage:
De tuin is gelegen op het zuid westen, deze diepe tuin is keurig aangelegd en voorzien van een sfeervolle veranda met glazen wanden, zodat u ook in het voor- en najaar nog heerlijk buiten kunt genieten. De tuin biedt een goede privacy en een heerlijke beleving.
De garage is steens uitgevoerd en toegankelijk vanaf de oprit aan de voorzijde, tevens is er genoeg parkeergelegenheid op de oprit of in de straat. Er zijn meerdere laadpunten te realiseren voor elektrisch rijden, de opbrengst van de zonnepanelen is hiervoor meer dan genoeg.

Kortom een zeer goed gelegen woning met een goed voorzieningenniveau en een heerlijke beleving. Door de vele extra's en verbeteringen is het geheel zeer compleet te noemen en met het grote aantal zonnepanelen zou u zelfs uw elektrische auto kunnen laden.

lees meer +
€ 575.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 575.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    103 m²
  • Perceeloppervlakte:
    360 m²
  • Inhoud:
    388 m³