Van Hallstraat 16, LUNTEREN

Op een leuke locatie nabij het centrum van Lunteren staat deze jonge, goed geïsoleerde tussenwoning met vrijstaande berging. De woning is gebouwd in het jaar 2010 met kwalitatief goede materialen en is smaakvol en tot in de puntjes afgewerkt. De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is gelegen op het zuidoosten. De praktische houten berging staat achterin de tuin en is bereikbaar via de achterom.

De woning ligt op loopafstand van het centrum, maar ook de bossen zijn binnen enkele minuten wandelen te bereiken. Kortom, een heerlijk huis op een fijne locatie! Lunteren is zeer gunstig gelegen, het is tenslotte het geografische middelpunt van Nederland. Vanuit Lunteren heeft u snelle aansluitingen op de A1, A30, A50 en de A12. De spoorwegverbindingen vanuit Lunteren naar Amersfoort en Ede-Wageningen zijn uitstekend. De woning is gelegen op een perceel grond van 105 m².

Indeling: Via de entree komt u in de hal. De hal beschikt over een fraaie houten vloer en hier bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang. De woonkamer is tuingericht en door de trapkast te verkleinen is de ruimte speels en enigszins groter dan standaard. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken is uitgevoerd in twee rechte opstellingen met inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, RVS schouw, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en een afwasmachine. De hal, het toilet, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een fraaie vloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft u een leuk zicht over de parkeerplaats en de omgeving. De achtertuin is vanuit de woonkamer te bereiken en biedt door de ligging op het zuidoosten veel mogelijkheden om in de zon of juist de schaduw te zitten.

Eerste verdieping: Via de overloop zijn de 2 slaapkamers (3 mogelijk) en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en biedt plaats aan een ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping: Overloop waar zich de Remeha Avanta HR combiketel (december 2022) en de ruimte voor de wasapparatuur bevinden. Op deze verdieping is een deel van de voorgevel recht opgetrokken en aan de achterzijde is een dakvenster geplaatst. Het betreft nu een royale open ruimte, maar op deze verdieping kunnen met gemak een of meerdere slaapkamers extra gerealiseerd worden.

Het woonhuis is zeer goed geïsoleerd, goed onderhouden, en neutraal uitgevoerd en de tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht. Kortom een leuke woning voor iemand die geen zin heeft in grote verbouwingen, maar wel van het comfort van vandaag de dag wil genieten.

lees meer +
€ 419.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 419.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    104 m²
  • Perceeloppervlakte:
    105 m²
  • Inhoud:
    375 m³