Willem Welgravenlaan 14, LUNTEREN

Ruime bungalow met souterrain gelegen aan de Willem Welgravenlaan 14, 6741 ZH Lunteren.

Aan de rand van Lunteren, op korte afstand van het bos en van het centrum is deze mooie vrijstaande, geheel onderkelderde bungalow gelegen.
De ligging van de woning is geweldig te noemen, de rustige straat aan de oostkant van Lunteren en de privacy in de achtertuin bieden veel woongenot. De Lunterse bossen, het centrum en het station zijn allen op enkele minuten loopafstand gelegen.

Naast de woning ligt een ruime oprit, waardoor er parkeergelegenheid is op zowel eigen terrein als aan de straat.
Via de oprit komt u bij de entree en uiteraard de garage, die plaats biedt aan een grote en een kleinere auto.
De centrale hal heeft een garderobe en biedt toegang tot de diverse verblijfsruimtes, zoals twee slaapkamers, een badkamer, keuken, toilet en de ruime woonkamer. Tevens bevindt zich daar de trap naar het souterrain.

De woning is relatief makkelijk anders in te delen, waardoor er een royale slaapkamer, aaneengesloten met badkamer op de begane grond ontstaat en er meer woonruimte in de woonkamer gecreëerd wordt. Tekeningen en impressies hiervoor zijn toegevoegd in deze brochure.

De woning heeft verder een goede indeling, de woonkamer met een goede lichtinval door zijramen van het plafond tot aan de grond, ligt mooi aan de voorzijde en heeft uitzicht over de straat en aan één zijde over landerijen, ook is er via de woonkamer toegang tot het terras en tuin aan de zijkant van de woning.
Direct aan de besloten keuken vindt u de bijkeuken met achterentree, ook de keuken is gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken, hierdoor is een royale woonkeuken met open woonkamer goed te realiseren.

Het souterrain heeft diverse verblijfsruimtes, hier vindt u drie slaapkamers met allen een eigen wastafel. Eén van deze kamers beschikt over een eigen bergkamer/inloopkast. Naast de slaapkamers is er een royale woonruimte én een hobbyruimte/werkkamer aanwezig.
In deze hobbyruimte is ook de cv-installatie gesitueerd.
Het souterrain heeft een separate entree met trap direct vanaf buiten.

De garage is royaal gebouwd en er is een separate bergruimte voor de fietsen bij aanwezig.
De tuin biedt een goede privacy en ligt aan de voor-, achter en zijkant! Vanuit de woning is er een prachtig zicht over de keurige tuin met diverse zonneterrassen.

Kortom een woning met een geweldige centrale ligging op de Veluwe, op een royale kavel, met mooie garage en diverse mogelijkheden.
Om een goede indicatie van de mogelijkheden en de geweldige ligging te krijgen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Aanvaarding in overleg.

lees meer +
€ 550.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 550.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    189 m²
  • Perceeloppervlakte:
    540 m²
  • Inhoud:
    722 m³