Zwartewater 13, LUNTEREN

Aan de mooie oostzijde van Lunteren staat dit royale, vrijstaande woonhuis met inpandige garage op een royaal perceel van 900 m² met een geweldig vrij uitzicht. Aan de rechterzijde van de woning is nog een extra oprit met toegangshek naar de achtertuin; de perfecte plek voor een aanhanger, caravan of extra auto. De tuin is fraai aangelegd met diverse planten, terrassen, verlichting en een fraai gazon. Achter in de tuin staat nog een tuinhuis met daaraan een heerlijke veranda waar u in de zomermaanden tot in de late uurtjes van het uitzicht kunt genieten.

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. In de directe omgeving vindt u de uitgestrekte bossen en het centrum van Lunteren. Het station Lunteren is gelegen op korte afstand van de woning en heeft een goede verbinding met Ede-Wageningen en Amersfoort. Daarnaast is de A30 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling: Via de overdekte entree komt u in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de garage en de woonkamer. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping.
De ruime woonkamer van bijna 50 m² is voorzien van een gezellige open haard en openslaande deuren naar de achtertuin. Door de vele ramen beschikt de woonkamer over een heerlijke lichtinval. Aan de achterzijde treft u de half open keuken met inbouwapparatuur, zoals: een keramische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en een afwasmachine. Ook vanuit de keuken heeft u zicht op de diepe achtertuin.

Eerste verdieping: via de overloop op de 1e verdieping kunt u naar de 4 slaapkamers en de badkamer. 3 slaapkamers hebben een oppervlakte van maar liefst circa 20 m² en beschikken over een dakkapel. Daarnaast beschikt de hoofdslaapkamer ook nog over een wastafelmeubel. De vierde slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 14 m².

De badkamer is geheel betegeld in een grijs/witte kleurstelling. De badkamer is netjes afgewerkt en is ingericht met een inloopdouche, toilet, designradiator en wastafelmeubel. Het raam in de badkamer biedt u natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping: Via een vaste trap kunt u naar de tweede verdieping welke is ingericht als bergzolder. Ideaal te gebruiken als opslag. Door een dakvenster te plaatsen is de gebruiksoppervlakte wonen te vergroten en eventueel een vijfde slaapkamer te creëren.

De inpandige garage is zowel via een loopdeur als een elektrisch te bedienen kanteldeur toegankelijk. Vanuit de hal is de garage ook binnendoor bereikbaar, hier bevinden zich eveneens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

De woning is voorzien van dak- vloer- en muurisolatie en deels voorzien van dubbele beglazing. In het jaar 2016 zijn de 11 zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning over een energielabel B beschikt.

lees meer +
€ 875.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 875.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1984
  • Woonoppervlakte:
    166 m²
  • Perceeloppervlakte:
    900 m²
  • Inhoud:
    759 m³