Arnhemseweg 99 9, OTTERLO

Luxe recreatievilla gelegen aan de bosrand en midden op de Veluwe!

Deze recreatievilla bevindt zich op een perceel van 617m² eigen grond, is geheel onderkelderd en heeft maar liefst 5 slaapkamers en twee badkamers. Deze woning is zeer goed onderhouden en biedt plaats aan maar liefst 12(!) slaapplaatsen. De woning is gelegen op het rustige en kleinschalige recreatiepark 'de Vogelenzang' in Otterlo, u kunt hier heerlijk genieten van een vrij uitzicht en de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe.
De woning is recent vrijwel geheel onder handen genomen; zo is er een extra badkamer gerealiseerd, is de HR combiketel vervangen, zijn de vloeren in het souterrain en de eerste verdieping vervangen en is al het schilderwerk, zowel binnen als buiten uitgevoerd.

Indeling begane grond:
Via de entree van de woning bereikt u de ruime hal waar zich de toiletruimte met wandcloset toilet, meterkast, garderobe en de trappen naar de verdieping en het souterrain bevinden. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met de open keuken, deze gehele verdieping is voorzien van een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming.
De royale woonkamer is voorzien van een ruim zit- en eetgedeelte en heeft door de mooie raampartijen veel natuurlijk lichtinval. Tevens treft u op deze verdieping de open, L-vormige, keuken welke is uitgevoerd in een landelijke stijl in een lichte kleurstelling. De keuken is uitgevoerd met diverse apparatuur te weten een vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron, 4-pitsgasfornuis en een afzuigkap. Bij de keuken treft u tevens openslaande deuren naar de gezellige veranda. Vanuit de keuken komt u in de ruime bijkeuken met vele kasten voor praktische bergruimte en een gootsteen, vanuit de bijkeuken kunt u middels een loopdeur de tuin bereiken.

Eerste verdieping:
Middels de trap in de hal bereikt u de overloop van de verdieping welke u toegang biedt tot de complete badkamer en drie ruime slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een fraaie PVC vloer en een dakkapel. De derde grote slaapkamer is eveneens voorzien van een PVC vloer en beschikt over twee dakkapellen.

Souterrain:
Via de vaste trap in de hal komt u in het zeer royale souterrain. Hier treft u een ruime overloop met een vaste kastenwand. Tevens is het souterrain voorzien van een vierde slaapkamer, zeer royale werkkamer c.q. vijfde slaapkamer met een vaste kastenwand en een grote bergruimte. In 2023 is een tweede badkamer gerealiseerd, welke is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en aansluiting voor de wasmachine.

De woning is zeer goed onderhouden, geheel geïsoleerd en volledig voorzien van vloerverwarming.
Er zijn geen verhuurverplichtingen, dus u kunt de woning geheel voor eigen gebruik kopen, maar indien u de woning toch wilt verhuren staat het u geheel vrij op welke wijze u dit wilt doen. De parkkosten zijn zeer laag, namelijk € 200,00 per jaar.

Tuin:
In de royale tuin rondom deze woning treft u een houten berging en een overkapping voor uw haardhout. De tuin is voorzien van een gezellige veranda, een terras, vaste beplanting, gazon en biedt u veel privacy door de hoge haag rondom de tuin. Er is voldoende ruimte om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

lees meer +
€ 549.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 549.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    185 m²
  • Perceeloppervlakte:
    617 m²
  • Inhoud:
    416 m³