Barneveldsestraat 20, RENSWOUDE

Gelegen op een mooi locatie in Renswoude, aan de rand van het dorp, staat nu deze vrijstaande woning met royaal bijgebouw en een prachtig aangelegde tuin te koop.
Wat een heerlijke plek om te wonen, centraal en toch met een goed vrijheidsgevoel. Daarnaast is het centrum van Renswoude met alle dagelijkse voorzieningen op loop afstand gelegen.

De woning is gelegen op een perceel van 1.394 m². Deze oppervlakte dicht bij het dorp is vrijwel uniek te noemen. De indeling van de kavel is daarbij zeer goed, de woning ligt mooi op het midden van het perceel, zodat er een mooi erf aan de achterzijde ligt met hier eveneens aan de achterzijde een royale garage met hobbyruimte, uiteraard bereikbaar via de bestraatte oprit. De garage is eventueel eenvoudig aan te passen naar een dubbele garage.
Rondom de woning is een keurige tuin aangelegd en met een sfeervol prieel en diverse zitjes en terrassen is het hier heerlijk toeven. Vanuit de tuin is er rondom een mooi zicht naar de woning en de straatzijde.

De woning is in 1999 onder architectuur gebouwd en dit is terug te zien in veel details. Het geheel is volledig geïsoleerd en keurig afgewerkt, alle ruimtes zijn van goed formaat en de indeling en beleving zijn geweldig te noemen.
Zo beschikt de woning over een heerlijke woonkeuken met veel ruimte en aansluitend een praktische bijkeuken met achterom. De woonkamer aan de voorzijde heeft veel licht, openslaande deuren naar het terras en een prachtig zicht naar de tuin en straatzijde.
Naast een fijne en praktische indeling zijn er ook diverse details welke de goede architectuur onderstrepen.

De indeling is als volgt:
Betreed de woning via een prachtig aangelegde tuin en oprit en stap binnen in een uitnodigende hal die de toon zet voor de rest van het huis.
De royale woonkamer, met zijn gezellige kachel, is aan de voorkant gelegen en heeft een heerlijke beleving.

De ruime woonkeuken, uitgerust met moderne gemakken, maakt koken een dagelijks genoegen. Hier vindt u lichte keukenkasten met een donker keukenblad. Tevens bent u voorzien van een combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en afwasmachine. De bijkeuken, compleet met wasmachine/drogeraansluiting, biedt praktische ruimte en toegang tot zowel het toilet als de achtertuin.

Eerste verdieping
Hier vindt u vier slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers op de eerste verdieping bieden flexibele ruimte voor elke behoefte, van slaapkamer, rustige werkkamers tot sportruimte, elke kamer ademt comfort, versterkt door de vaste kasten en een kamer met dakkapel voor extra charme en ruimte.
De badkamer is van goed formaat, afgewerkt met beige vloertegels en witte wandtegels. Daarnaast bent u voorzien van een zwevend toilet, twee wastafelmeubels, een heerlijk ligbad en een douchecabine.

Tweede verdieping
De zolder, bereikbaar via een vlizo trap, wacht op uw creatieve invulling, met wat aanpassingen zou hier nog een extra kamer gerealiseerd kunnen worden, uiteraard is deze ruimte ideaal geschikt voor opslag.

Buitenruimte
De tuin, een uitgestrekt gazon omzoomd door volwassen groen, biedt een vredige ontsnapping. Of u nu wilt loungen onder de overkapping, dineren in de buitenlucht, of gewoon genieten van de ruimte, dit is een plek waar herinneringen gemaakt worden.
Rondom de woning ligt een mooi aangelegd erf met aan de achterzijde de grote garage met hobbyruimte en bergzolder, uiteraard is de garage bereikbaar via de bestraatte oprit. De garage is eventueel eenvoudig aan te passen naar een dubbele garage.

lees meer +
€ 1.175.000,-kosten koper
Verkocht
Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE Barneveldsestraat 20  RENSWOUDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.175.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    169 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1394 m²
  • Inhoud:
    692 m³