Kamillelaan 8, SCHERPENZEEL

Aan de Kamillelaan 8 in Scherpenzeel mogen wij deze bijzonder luxe, geheel instapklare en tevens uitgebouwde middenwoning aanbieden.
Deze woning heeft teveel goede eigenschappen en extra's om op te noemen, dus om een echt goed beeld van deze woning te krijgen, nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Deze uitgebouwde woning is niet alleen ruim opgezet, de afgelopen jaren is de woning op diverse punten verbeterd, uitgebouwd en zo goed geïsoleerd, dat de woning zelfs zonder zonnepanelen een energielabel A heeft gekregen.
De woning is keurig afgewerkt en beschikt o.a. over een uitbouw aan de voorzijde zijde, een royale schuur (compleet geïsoleerd) met vliering aan de achterzijde en een gemakkelijke berging aan de voorzijde. Ook zijn er op de tweede verdieping twee dakkapellen geplaatst waardoor er op deze verdieping nog eens twee kamers en een gemakkelijke wasruimte/badkamer aanwezig is. De afwerking en kwaliteit is zeer goed te noemen, de begane grond en badkamer beschikken over vloerverwarming, alle electra is vervangen en de woning is in zijn geheel keurig gestuukt.

De indeling is als volgt:
Aan de voorzijde is een gemakkelijke berging aanwezig (met wastafel), ideaal voor de fiets en wat stellingen. Via de entree aan de voorzijde bereikt u de centrale hal, deze is door de aanbouw ruim en biedt toegang tot een gemakkelijke bergkast, toilet, de meterkast (dubbele glasvezelaansluiting aanwezig) en diverse vaste kasten met garderobe. Vanuit hier is er toegang tot de royale woonkeuken (2019) welke luxe is uitgevoerd en eveneens voorzien is van diverse vaste inbouwkasten. De keuken heeft een goede lichtinval en is in een hoekopstelling geplaatst, uiteraard voorzien van soft close en diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, koel- vriescombinatie, spoelbak, vaatwasser op hoogte, close-in boiler en diverse lades en kastjes.
De royale woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is eveneens keurig afgewerkt, zo zijn in vrijwel iedere ruimte extra wandcontactdozen aanwezig.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De betegelde badkamer is van goed formaat en voorzien van een douchecabine, ligbad met jets, toilet en wastafel met meubel. De grootste slaapkamer aan de voorzijde heeft ook diverse vaste kastenwanden en beschikt tevens over een airco. Alle slaapkamers zijn van goed formaat en er is overal bedraad internet en iedere kamer beschikt over vaste kasten.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte is eveneens keurig afgewerkt en beschikt zowel aan de voor- als achterzijde over royale dakkapellen, hierdoor zijn er niet alleen twee kamers aanwezig, ook is er een fijne betegelde wasruimte, welke eventueel als tweede badkamer gebruikt zou kunnen worden in de toekomst. Ook zijn hier de wasmachine en droger aansluitingen aanwezig. De dakkapellen hebben kunststof kozijnen met draai/kiep ramen en zijn aan de buitenkant voorzien van onderhoudsvrije Trespa afwerking met in beide dakkapellen ingebouwde elektrische rolluiken.

Exterieur:
De onderhoudsvriendelijke tuin is royaal en beschikt over een heerlijk terras, aan de achterzijde is een royale schuur aanwezig, ook deze is keurig in spouw gebouwd en volledig geïsoleerd en voorzien van gas, water, electra en netwerk, een ideale werkruimte of luxe schuur. Ook is er een achterom aanwezig.
Aan de voorzijde is genoeg parkeergelegenheid aanwezig, ook zijn er in deze kindvriendelijke wijk diverse speelvoorzieningen en veel groen.
Vanwege de gunstige ligging zijn alle voorzieningen op korte afstand gelegen waaronder ook basis- en middelbare scholen en supermarkten.

Bent u op zoek naar een luxe en zeer complete gezinswoning met diverse extra's en een keurige afwerking? Deze woning zal u aangenaam verrassen, neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Voor meer informatie kunt u de eigen site van deze woning bekijken: https://kamillelaan8.nl/

lees meer +
€ 435.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 435.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Perceeloppervlakte:
    137 m²
  • Inhoud:
    460 m³