Amersfoortsestraat 126 B 09, SOESTERBERG

In het bosrijke en toch centrale Soesterberg, mogen wij u deze luxe en geheel onderkelderde recreatievilla's aanbieden!
Deze geschakelde bungalows zijn compleet gerenoveerd en worden compleet nieuw opgeleverd. Door de praktische indeling en het ruime souterrain is er een zee aan ruimte. Op de begane grond bevind zich de tuingerichte living en een volledig uitgeruste open keuken met vaatwasser, combimagnetron, inductie, afzuiging, koelkast en vriezer. In het verrassend lichte souterrain zijn twee royale slaapvertrekken gesitueerd. Aan duurzaamheid is ook gedacht. Uitgerust met compleet vernieuwde en verzwaarde elektra en glasvezel tot in de meterkast, is de woning helemaal klaar voor de toekomst. Iedere woning beschikt over een eigen huisaansluiting, zonder parkopslag, zo betaalt u enkel wat u verbruikt.

De bungalows zullen volledig luxe gerenoveerd opgeleverd worden, inclusief tuinaanleg. De afwerking is van hoog niveau, denk hierbij aan een vorstelijk sanitair en een luxe keuken. Wilt u hier in alle luxe genietenvan uw eigen hottub, voeg dan extra een wellness pakket toe.

Eventueel is het ook mogelijk om de woning op de begane grond nog extra uit te bouwen, hierdoor kunnen we een slaapkamer met badkamer, of extra grote woonkamer/living realiseren, uiteraard met prachtig uitzicht over het eigen perceel en het achterliggende bos.

Het park
Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Utrecht ligt het prachtige Soesterberg. De gemeente, beroemd door de gelijknamige vliegbasis van weleer, is zeer gewild als verblijfs- en vestigingslocatie.
Met de uitgestrekte zandvlaktes van de Soesterduinen, het heidegebied bij Leusden en de bossen van Bilthoven en Soest op een steenworp afstand is het gebied een waar walhalla voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Door de centrale ligging, letterlijk in het midden van het land, ben je zó in Amersfoort, Utrecht of Amsterdam.

Rendement, verhuur en eigen gebruik
Bij Residence Bosch-Rijck is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Als eigenaar kun je maximaal 180 dagen eigen gebruik maken van de woning. Verhuur van de accommodatie is toegestaan, u krijgt de mogelijkheid de verhuur zelf te verzorgen. Om een zo aantrekkelijk en hoog mogelijk rendement te realiseren,

Verdere bijzonderheden:
- Geheel onderkelderd stenen bungalows met een fraai aangelegde tuin
- Gelegen op riante kavels tot 1000 m² eigen grond, heerlijk vrij direct aan- en bij het bos
- De recreatieve verhuur is niet verplicht
- Gemeenschappelijke nutsaansluiting met eigen meters

Download nu de brochure en bekijk de mogelijkheden van deze heerlijke unieke recreatiewoningen, nog enkele beschikbaar.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    93 m²
  • Perceeloppervlakte:
    733 m²
  • Inhoud:
    270 m³