Prinsenhof 10, APELDOORN

Op een mooie plek, aan een rustig doodlopend hofje, in de wijk 'Het Loo', staat deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage, oprit en zonnige tuin op het zuiden. Het woonhuis is gebouwd in 1996 en volledig geïsoleerd. In 2003 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een royale tuinkamer van circa 27 m² is ontstaan.

Indeling:
Entree/hal, meterkast, garderobe, toilet met fonteintje en glazen deur naar de L-vormige woonkamer van circa 42 m² met erker, gashaard en massieve eikenhouten vloer. Bijzonder fraaie keuken met spoeleiland, natuurstenen aanrechtbladen en inbouwapparatuur zoals een koelkast, heteluchtoven, magnetron, RVS schouw, inductiekookplaat, afwasmachine, veel kastruimte en openslaande deuren naar de achtertuin. Achteringang met doorloop naar de inpandige garage van 7.00 x 3.00 meter met elektrisch te bedienen garagedeur en vaste kastruimte. Vanuit de tussenhal hebt u ook toegang tot de in 2003 gerealiseerde tuinkamer van circa 27 m² met gashaard, vaste kastruimte, airconditioning en openslaande deuren naar de tuin op het zuiden.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, welke zijn voorzien van dakkapellen en rolluiken en een luxe badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en een wastafelmeubel met twee kranen en praktische kastruimte.

Tweede verdieping:
Overloop met aansluiting voor de wasapparatuur en opstelling C.V.-ketel (Nefit HR combiketel uit 1996) en de mogelijkheid om, op een eenvoudige wijze, een vierde slaapkamer te creëren. Deze ruimte is voorzien van een dakvenster, een wastafel en vaste kastruimte.

De woning is zeer goed onderhouden, zo is het buitenschilderwerk in 2021 professioneel uitgevoerd en zijn de platte dakbedekkingen van de erker en de dakkapellen in 2019 vernieuwd.
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een kleine vijverpartij, twee terrassen en een extra berging voor tuinmeubelen en tuingereedschap.
De woning is grotendeels voorzien van rolluiken en is op de begane grond vrijwel geheel voorzien van een massief eikenhouten vloer.
De aangebouwde kamer van circa 27 m² is een heerlijke plek om uitgebreid te dineren, maar zou ook dienst kunnen doen als kantoor aan huis en biedt de mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer en badkamer te creëren, zodat de woning levensloopbestendig wordt.

Bijzonderheden:
- gebruiksoppervlakte wonen van circa 165 m²;
- extra tuinkamer van circa 27 m²;
- woonkamer en keuken tezamen bijna 55 m²;
- de garage van 7.00 x 3.00 meter is binnendoor te bereiken;
- schilderwerk is professioneel uitgevoerd in 2021;
- de mogelijkheid voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- gelegen op loopafstand van paleis 'Het Loo' in een doodlopend hofje met alleen bestemmingsverkeer.

lees meer +
€ 675.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 675.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    165 m²
  • Perceeloppervlakte:
    264 m²
  • Inhoud:
    609 m³