Bankivalaan 21, BARNEVELD

Aan de Bankivalaan 21, in de jonge en kindvriendelijke wijk Veller is deze uitgebouwde middenwoning gelegen.
Deze jonge, energiezuinige woning (energielabel A) is niet alleen instap klaar, maar ligt ook nog eens op een geweldige vrije locatie in de wijk met ruimte, groen en een speeltuintje aan de overzijde van de straat.

De woning is keurig afgewerkt en beschikt o.a. over vijf volwaardige slaapkamers energielabel A, vloerverwarming, airco. Ook is er op de begane grond 1,80m uitgebouwd met hierdoor een heerlijke leefruimte. De moderne keuken aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouw apparatuur en de heerlijke achtertuin is royaal opgezet en beschikt over een mooie veranda met berging en achterom.
Bent u op zoek naar een goed gelegen, ruime en geheel instapklare woning? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

De indeling van deze mooie middenwoning is als volgt:
Via de entree bereikt u de centrale hal, die u toegang geeft tot de verschillende ruimtes zoals het toilet voorzien van wandcloset en fontein, trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (glasvezel aanwezig) en de woonkamer.
De royale woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over een plavuizen vloer, toegangsdeur tot de tuin en grote raampartijen. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd met een heerlijk zicht over het groen en het speeltuintje aan de overzijde van de weg. De keuken is ruim opgezet en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, Quooker (2020), combi-oven en een vaatwasser. Op de gehele begane grond is vloerverwarming aanwezig.

Eerste verdieping:
via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De betegelde badkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een inloopdouche, ligbad, toilet, brede wastafel met meubel en een designradiator. De ernaast gelegen slaapkamer is royaal van opzet net als de ouderslaapkamer die zich aan de achterzijde van de woning bevindt, deze is tevens voorzien van airco. Meerdere slaapkamers beschikken over screens en/of rolluiken.

Tweede verdieping:
In 2022 is de zolder geheel verbouwd/vernieuwd. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd en keurig afgewerkt. Op de verdieping is een airco aanwezig (geplaatst in 2023). Eén kamer beschikt over 2 dakramen en één kamer heeft 1 dakraam waardoor de kamers heerlijk licht zijn! De dakramen zijn voorzien van kunststof kozijnen. Tevens bevinden zich op de overloop de wasmachine en droger aansluitingen.

Exterieur:
De onderhoudsvriendelijke tuin is royaal en is voorzien van een mooie veranda met berging en achterom. Daarnaast beschikt de tuin over een heerlijk terras en gazon. Aan de voorzijde is genoeg parkeergelegenheid aanwezig, ook zijn er in deze kindvriendelijke wijk diverse speelvoorzieningen en veel groen aanwezig. Vanwege de gunstige ligging zijn alle voorzieningen op korte afstand gelegen waaronder ook basis- en middelbare scholen en supermarkten.

Voor meer informatie kunt u de eigen site van deze woning bekijken: https://bankivalaan21.nl/

lees meer +
€ 435.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 435.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2016
  • Woonoppervlakte:
    126 m²
  • Perceeloppervlakte:
    154 m²
  • Inhoud:
    448 m³