Orpingtonlaan 34, BARNEVELD

Smaakvolle eengezinswoning met ruime berging in de kindvriendelijke woonwijk 'Veller'.

De woning is modern uitgevoerd en heerlijk licht, beschikt over twee royale slaapkamers, maar biedt de mogelijkheid om op de tweede verdieping meer slaapkamers te creëren. De diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk en heeft een achterom. De berging is ruim (12 m²) en beschikt over elektra.

De woning is energiezuinig, doordat deze is voorzien van vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie, HR++ glas en twee zonnepanelen. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming en op de verdiepingen wordt gebruik gemaakt van radiatoren.

Indeling: hal met garderobe, toilet en meterkast. De tuingerichte woonkamer is circa 25 m² groot en is verbonden met de open keuken. De keuken, met vrij uitzicht op de straat, heeft twee rechte opstellingen en is voorzien van een koel-/vriescombinatie, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat, zwarte schouw en afwasmachine. De zwarte kraan en zwarte details maken het geheel helemaal af.

Eerste verdieping: overloop, de luxe badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel, twee royale slaapkamers van respectievelijk 13.9 m² en 11.5 m², welke zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt plaats aan de Intergas HR combiketel uit 2018, de omvormer voor de zonnepanelen en de aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger. Achter de knieschotten is extra bergruimte. Deze verdieping biedt de mogelijkheid om één of twee extra slaapkamer(s) te realiseren. Dit is de reden dat wij de vierkante meters van deze verdieping hebben meegerekend voor de 'gebruiksoppervlakte wonen' in plaats van 'overig inpandig'.

Vanuit de woonkamer loop je zo de achtertuin in. Deze is uitgevoerd met veel terrasruimte, kunstgras en verlichting in de bestrating. De houten is berging is 4.00 x 3.00 meter en is voorzien van elektra.

Voorzieningen zoals scholen, kerken en supermarkten zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de straat is voldoende parkeergelegen voor u en uw visite.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2018
  • Woonoppervlakte:
    105 m²
  • Perceeloppervlakte:
    139 m²
  • Inhoud:
    360 m³