Attleedreef 36, EDE

Aan de Attleedreef 36 in de geliefde wijk ‘de Rietkampen’ is deze unieke en uitgebouwde hoekwoning met garage gelegen.

Dankzij de uitbouw aan de achterzijde is de ruimte op de begane grond fors vergroot, de garage is binnendoor bereikbaar en beschikt aan de achterzijde tevens over een gemakkelijke bergruimte/wasruimte met achterom.

De woning is keurig afgewerkt en goed onderhouden, ook zijn er de afgelopen jaren diverse verbeteringen uitgevoerd, zo is de badkamer in 2021 compleet en stijlvol vernieuwd.

De complete uitbouw is inclusief verdieping opgetrokken, hierdoor zijn er op de eerste verdieping maar liefst drie zeer ruime slaapkamers en een ruime (compleet nieuwe 2021) badkamer aanwezig, allen van goed formaat.
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd, de overloop biedt tevens ruimte voor de cv-opstelling en een wasruimte, ook zijn er op deze verdieping diverse vaste kasten aanwezig.

De rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde op een groenstrook en het water is geweldig te noemen. Op minder dan 250 meter lopen zijn een sportschool en een zwembad. Stap op de fiets naar winkelcentrum de Stadspoort met diverse supermarkten, winkels en bushaltes richting het centrum en het treinstation. Er is ook een goede basisschool aan de overzijde van de straat gelegen.

De indeling is als volgt:
Entree, hal met de meterkast, toiletruimte met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.
Verrassend grote, lichte en sfeervolle uitgebouwde woonkamer, de grote ramen en openslaande deuren zorgen voor mooi uitzicht naar de achtertuin. Onder de trap is een handige bergkast. Aan de voorzijde is de open keuken met alle benodigde apparatuur; een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, en een vaatwasser. Er is een berging/bijkeuken te bereiken via de garage met toegang tot de tuin. Deze ruime garage is gemakkelijk binnendoor te bereiken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer aanwezig. Aan de achterzijde zijn twee grote slaapkamers en de kamer aan de voorzijde is een ruime tweepersoonskamer.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad, douchehoek, tweede toilet en een wastafelmeubel. Zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld. De badkamer is in 2021 geheel nieuw gerealiseerd.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken, hier bevinden zich ruime een overloop met vaste kastruimte, cv installatie (Remeha Avanta 2019) en een vierde en vijfde slaapkamer.

De voortuin is grotendeels bestraat en links van de woning heb je een eigen achterom met een poort naar de tuin met een extra stenen berging. Vanuit de woonkamer stap je de zeer brede achtertuin in, gesitueerd op het zuidoosten. Dit is een tuin voor jong en oud; er is genoeg ruimte om buiten te zitten en kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Dankzij de vorm en grootte van de tuin kun je hier nagenoeg de hele dag in de zon zitten.

lees meer +
€ 472.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 472.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1991
  • Woonoppervlakte:
    132 m²
  • Perceeloppervlakte:
    253 m²
  • Inhoud:
    516 m³