Generaal Spoorlaan 11, EDE

Prachtig wonen in bosrijke omgeving met een perceel van 490 m²!

Deze uitgebouwde en gedeeltelijk onderkelderde hoekwoning met aangebouwde berging, bijgebouw met wellness, doucheruimte en buitenkeuken is gelegen op een prachtige locatie in Ede Oost, op loopafstand van de bossen, maar ook in de nabijheid van het centrum. De woning is gelegen op een schitterend perceel van 490 m², waar u optimaal kunt genieten van de ruimte en natuur die de omgeving rijk is. De woning is gebouwd in 1961, waarna door de jaren heen diverse verbouwingen, uitbreidingen en renovaties hebben plaatsgevonden. In 2016 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en is een ruime eetkamer ontstaan, welke is voorzien van een fraaie gashaard en airconditioning. Via de in 2008 geplaatste keuken met inbouwapparatuur kom je dan in de woonkamer. Deze ruimte is werkelijk uniek: de woonkamer met houtkachel en uitzicht op de groenstrook tegenover de woning, is deels verdiept, waardoor er een extra werkplek is ontstaan. Vanuit die ruimte is middels enkele treden een extra slaapkamer met vloerverwarming te bereiken, maar deze ruimte kun je ook prima gebruiken als speelkamer voor de kinderen of als thuisbioscoop.

Buiten kunt u genieten van de fijne achtertuin met vijverpartij, extra bergruimte c.q. gym, af te sluiten veranda met keuken, aansluiting voor de jacuzzi, doucheruimte en een warmtepomp boiler, deze voorziet de keuken en douche in deze ruimte van warm water. Deze heerlijke hoekwoning is gunstig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van de bossen en basisscholen. Het centrum, horecagelegenheden, het openbaar vervoer, sportgelegenheden en diverse winkels bevinden zich in de nabije omgeving op loop- en/of fietsafstand.

Indeling begane grond: Middels de uitgebouwde hal met garderobekast, toilet met fontein, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de provisiekelder, betreedt u de lichte woonkamer, welke is verdeeld in een zitkamer en een verdiepte thuiswerkplek, vanuit die ruimte is een extra kamer in het souterrain bereikbaar, welke voor vele doeleinden geschikt is. De keuken is voorzien van een modern keukenblok met gr aanrechtblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals: oven, inductiekookplaat, RVS schouw, koelkast en vaatwasser. De aangebouwde woon-/eetkamer is voorzien van een fraaie parketvloer met vloerverwarming, gashaard en airconditioning en beschikt over een doorgang naar de aangebouwde berging c.q. bijkeuken; ook deze ruimte is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop met stookruimte, drie mooie slaapkamers en een nette badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk vloerisolatie en grotendeels dubbel en HR++glas. Verwarming en warm water geschieden middels de HR-combiketel (Remeha, bouwjaar 2008). Het bijgebouw wordt via een warmtepompboiler voorzien van warm water. In combinatie met de 21 zonnepanelen levert dit een energielabel A op.

Kortom indien u een woning zoekt waarin u niet hoeft te klussen en die energiezuinig is, kom dan kijken bij Generaal Spoorlaan 11 in Ede.

lees meer +
€ 549.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 549.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    136 m²
  • Perceeloppervlakte:
    490 m²
  • Inhoud:
    484 m³