Hakselseweg 8, EDE

Op een levendige locatie gelegen op een ruim perceel van maar liefst 275 m2, half-vrijstaande/levensloopbestendige woning met garage en eigen in- c.q. oprit. In de directe nabijheid vindt u het winkelcentrum "Rozenplein". Hier treft u alle dagelijkse voorzieningen. Ook zijn er diverse scholen op korte afstand evenals het openbaar vervoer. De autosnelwegen A12 en A30 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

De indeling is als volgt:

Begane grond: via de entree bereikt u de hal met toegang tot het toilet en vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met aansluitend de half-open keuken. De keuken is mooi aan de achterzijde gesitueerd en heeft fraai uitzicht op de achtertuin.

De slaapkamer op de begane grond is vanuit de woonkamer bereikbaar. Deze kamer heeft een mooi formaat van circa 14 m², een vaste kastenwand en toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, met wastafelmeubel en een aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping, hier is de tweede zeer ruime slaapkamer gesitueerd, deze kamer is eventueel op te splitsen in twee kamers. Op de ruime overloop bevindt zich een wastafel, en CV-ketel Nefit ecomline. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor een badkamer met toilet of nog een extra slaapkamer.

Overig: auto’s - maximaal 2 /3 stuks- kunt u parkeren op eigen terrein aan de voorzijde van de woning. Er is een ruime garage voorzien van een gedeeltelijke zolder en aansluitend een separate berging/ fietsenschuur deze is tevens te bereiken vanuit de tuin.

Aan de voorzijde beschikt de woning over een ruime, bestrate oprit met toegang tot de garage. Vanuit de keuken stap je de ruime besloten achtertuin in, gesitueerd op het oosten. Dit is een tuin voor jong en oud; er is genoeg ruimte om buiten te zitten, er is ook nog een prieeltje aanwezig waardoor kinderen hier heerlijk vrij en veilig kunnen spelen.

Extra’s:
- Airconditioning en rolluik bij slaapkamer beneden;
- Elektrisch zonnescherm voor en achterzijde woning.

lees meer +
€ 419.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 419.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    99 m²
  • Perceeloppervlakte:
    275 m²
  • Inhoud:
    310 m³