Holleweg 7, EDE

Wij bieden u deze, nabij het centrum en toch rustig gelegen, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met slaapkamer op de begane grond, garage en veranda aan. De woning is in 2009 en later in 2018 nogmaals uitgebouwd, modern uitgevoerd en goed onderhouden. De achtertuin is op het zuiden gelegen, waardoor er altijd wel ergens een plekje in de zon te vinden is.
Onder de royale veranda kunt u ook in de koudere maanden prima de nodige uurtjes doorbrengen, doordat er windscreens zijn aangebracht.

Indeling woonhuis: entree/hal met meterkast en trapopgang, straatgerichte woonkamer, semi-open keuken met inbouwapparatuur, zoals: afwasmachine, combioven/magnetron, 5-pits gas op glas kookplaat, RVS schouw (recirculatie) en een koel-/vriescombinatie. Het achterste deel van de woonkamer is in gebruik als eetkamer en vormt een mooi geheel met de rest van de begane grond. Door de openslaande deuren is hier een mooie verbinding met de achtertuin. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar; hier bevindt zich ook het toilet. Boven de bijkeuken is een bergzolder, waar zich ook de HR combiketel zich bevindt. Aansluitend aan de bijkeuken is een slaapkamer op de begane grond; ideaal voor de 'thuiswerker' of als 'gameroom' of sportkamer te gebruiken. De bijkeuken is ruim genoeg om ook een doucheruimte op de begane grond te realiseren.

Eerste verdieping: overloop, twee royale slaapkamers, waarvan een met vaste kastruimte. In 2018 is de eerste verdieping vergroot door de achtergevel op te trekken. In dat jaar is ook de badkamer vernieuwd en voorzien van vloerverwarming, douchecabine, ligbad wastafelmeubel en extra toilet.

Via een spiltrap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een leuke zolderkamer met dakvenster.

Achter de woning is een, in spouw gebouwde, garage met bergzolder gebouwd met daarvoor een ruime oprit zodat u de auto of bus op eigen terrein kwijt kunt. De achtertuin en de zijtuin samen bieden een behoorlijke oppervlakte en, door de groene haag, veel privacy.

Kortom een woning waar u vrijwel zo in kunt trekken en zeer geschikt voor de 1-,2- of 3-persoonshuishoudens.

lees meer +
€ 389.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 389.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1947
  • Woonoppervlakte:
    92 m²
  • Perceeloppervlakte:
    245 m²
  • Inhoud:
    421 m³