Johannes Bosboomlaan 62, EDE

Prachtig gelegen in een mooie groene straat, mogen wij aan de Johannes Bosboomlaan 62, deze sfeervolle eengezinswoning met diverse originele details aanbieden. Dit alles geeft een aantrekkelijke uitstraling. Een gezellige woonkamer met open keuken en sfeervolle schouw. Ook is er een heerlijke besloten achtertuin met een stenen berging.
NS-station, scholen en winkelcentrum ‘Spindop’ met 2 supermarkten en diverse winkels en boetiekjes ligt in de directe omgeving.

De indeling is als volgt, begane grond:
Hal, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Diepe provisiekelder en
toegang naar de woonkamer.

Doorzon woonkamer met schouw waar een rookkanaal voor houtkachel aanwezig is. Er is ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek met uitzicht op de tuin, welke op het westen gelegen is.

Vanuit de woonkamer loopt u de uitgebouwde keuken in. Deze is modern, heeft vloerverwarming en is uitgevoerd in een witte kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur t.w; afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, magnetron én oven, koel-/vriescombinatie en een plintboiler. Vanuit de keuken is ook de tuin bereikbaar.

De tuin is mooi groen aangelegd en biedt een diversiteit aan groen en beplanting, ook is er een stenen berging aanwezig en een poort waardoor de tuin achterom bereikbaar is.

1e verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers en een doucheruimte. 2 grote slaapkamers en 1 kleinere kamer. De badkamer is in 2009 gemoderniseerd en heeft een vloerverwarming, een douche en een vaste wastafel met meubel. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een kastenwand en de slaapkamers aan de achterzijde hebben screens.

Via een vaste trap naar de 2e verdieping:
Deze is te bereiken via een vaste trap. Van deze ruimte is een 4e slaapkamer gerealiseerd. De ruimte heeft 3 dakvensters die voor een goede lichtinval zorgen. De wasmachine aansluiting en de opstelplaats voor de cv ketel bevinden zich ook in deze ruimte.

De tuin;
Hier is het het hele jaar door genieten geblazen. De tuin biedt verschillende mogelijkheden om op ieder moment van de dag te genieten van zon of schaduw. De achtertuin heeft een verdiept terras waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie of een maaltijd met het gezin.

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1955
  • Woonoppervlakte:
    90 m²
  • Perceeloppervlakte:
    145 m²
  • Inhoud:
    340 m³