Margrietlaan 84, EDE

Aan de Margrietlaan 84 te Ede, mogen wij u deze ruime en fraaie twee-onder één kapwoning aanbieden. De woning is gelegen op een heerlijk perceel van 305m²!

De woning is stijlvol en ruimtelijk uitgebouwd (2021) met moderne accenten, veel licht en een heerlijke beleving. Daarnaast is de woning voorzien van een luxe keuken met eiland, 4 slaapkamers en beschikt het geheel over een heerlijke tuin met hier een flinke schuur en veranda.

Door de stijlvolle uitbouw aan de achterzijde is er veel interactie met de tuin. Tijdens deze uitbouw/renovatie zijn diverse kozijnen vervangen en voorzien van HR++ beglazing en is het woonhuis compleet geïsoleerd en voorzien van airco.

De locatie aan de Margrietlaan met een fijne groene omgeving is goed en centraal te noemen, ook zijn er zijn diverse scholen en speeltuintjes in de directe omgeving.
De bereikbaarheid is tevens goed te noemen, Station Ede-Wageningen is in 5 minuten te bereiken op de fiets. De A12 en A30 liggen op enkele minuten rij afstand.

De woning is als volgt ingedeeld:
Bij Binnenkomst in de hal aan de zijkant heeft komt u in de ruime en open hal, hier zijn onder andere de toilet en meterkast gesitueerd, ook is hier de de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de open woonkeuken met aaneengesloten de woonkamer. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd. Door de grote raampartijen aan de achterzijde is er vanuit de woonkeuken en woonkamer een vrije uitkijk op de tuin. De mooie schuifdeuren aan de achterzijde bieden toegang tot de tuin. Ook is er aan de achterzijde een gemakkelijke bijkeuken met wasruimte en meerdere bergingen aanwezig, een hele praktische ruimte met achterom.
De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, een spoeleiland en veel bergruimte, door de situering in het midden van de woning, is er een leuke interactie met de eetkamer aan de achterzijde, maar eventueel ook met het woongedeelte aan de voorzijde.

Eerste verdieping
Vanuit de hal zijn de vier slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel met meubel en toilet. Alle slaapkamers hebben voldoende daglichttoetreding, diverse vaste kasten en zijn sfeervol afgewerkt.

Tweede verdieping
Hier is een eenvoudige bergruimte gesitueerd, bereikbaar via een losse trap.

Exterieur:
De tuin is keurig aangelegd, zowel aan de voor- als achterzijde mooi groen. De oprit is bestraat en de tuin is uiteraard afsluitbaar. Aan de achterzijde is er een heerlijke beleving met ook hier veel groen en een goede privacy door de heerlijke veranda.
De schuur is direct achter de woning gesitueerd, ideaal voor opslag en gemakkelijk via de poort bereikbaar.

Kortom een keurige fijne gezinswoning met een hoog voorzieningenniveau, gelegen op een heerlijke plek en mooi perceel in Ede.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://margrietlaan84.nl/

lees meer +
€ 545.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 545.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    126 m²
  • Perceeloppervlakte:
    305 m²
  • Inhoud:
    455 m³