Martin Luther Kingstate 26, EDE

Heerlijke hoekwoning met zeer royale garage van 53 m²(!) en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Vanuit de achtertuin heeft u een prachtig uitzicht over het water en op de natuur die privacy, rust en ruimte waarborgen. Tevens bevinden zich diverse voorzieningen in de nabije omgeving, zoals supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen, (medische) voorzieningen en uitvalswegen A12 en A30 richting Utrecht, Arnhem en Amersfoort.
Kortom: De perfecte woning voor uw hele gezin die zeker een bezichtiging waard is!

Indeling:

Begane grond: Wanneer u de woning betreedt, komt u allereerst binnen in de hal. In de hal treft u de meterkast, waarvan de groepenkast in 2022 is vernieuwd.
Middels een trapje treft u de tweede hal met een separaat toilet en de vaste trap naar de verdieping. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de royale, L-vormige woonkamer en halfopen keuken. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en een zijraam waardoor er een heerlijk lichte ruimte ontstaat. Vanuit hier heeft u toegang tot het terras en de achtertuin.
Aan de voorzijde van de woning is de hoek-keuken gesitueerd. Deze moderne keuken is in een combinatie van lichte kastfronten en een donker aanrechtblad. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals afwasmachine, combimagnetron, koelkast, inductie kookplaat (2022), afzuigkap en een carrouselkast.

Eerste verdieping: Via de vaste trap in de hal, kunt u de verdieping bereiken. Vanaf de overloop heeft u toegang tot twee (mogelijkheid voor drie) slaapkamers en de complete badkamer. De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en een tweede toilet. Door de aanwezigheid van een raam, kunt u de badkamer zowel mechanisch als op natuurlijke wijze ventileren.
De grote slaapkamers aan de achterzijde van de woning biedt u toegang tot het heerlijke balkon met vrij uitzicht op het water. Op de overloop bevindt zich een royale trapkast met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop op de verdieping heeft u toegang tot de voorzolder. Deze fijne verdieping is voorzien van een derde c.q. vierde slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich tevens de C.V.- installatie (2022) en zijn er knieschotten aanwezig voor extra opbergruimte.

Tuin: De fraai aangelegde achtertuin is te bereiken via de woonkamer. De achtertuin geeft u veel privacy en een oase van rust. Door de diverse terrassen zijn er meerdere gezellige zitplekjes te creëren en kunt u tot in de late uurtjes van de zon genieten.

Garage: De zeer royale garage is gelegen onder de woning. Deze is 53 m² groot, dus biedt u voldoende ruimte voor twee auto's en de mogelijkheid voor een extra hobby- c.q. werkkamer. Tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger te vinden. De garage is over de volledige lengte van de woning en is de bereiken middels de elektrisch te bedienen deur of via de trap in de woning.

Bijzonderheden:
- Royaal herenhuis met 3 slaapkamers
- Zeer grote garage onder de woning
- Speelse indeling van de verdiepingen
- Fraai uitzicht op water en natuur
- Gelegen op een gunstige locatie

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning:martinlutherkingstate26.nl

lees meer +
€ 498.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 498.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    119 m²
  • Perceeloppervlakte:
    229 m²
  • Inhoud:
    621 m³