Nijverheidplein 6, EDE

Deze bijzonder ruime woning met een gebruiksoppervlakte wonen van circa 130 m², type maisonnette, is gelegen in een moderne woonwijk met een authentieke uitstraling, nabij winkels, ziekenhuis "Gelderse Vallei" en NS-station Ede-Wageningen. De woning is toegankelijk via een trappenhuis met intercom-installatie, heeft vier mooie slaapkamers, een fraaie, speelse woonkamer met een open verbinding met de moderne keuken en is voorzien van twee moderne badkamers.

Indeling:
Via trappenhuis naar portaal;

Appartement: Hal/entree met meterkast, twee slaapkamers van respectievelijk circa 10 m² en 16 m², badkamer (2015) met douchehoek met hardglazen wanden en wastafelcombinatie, toiletruimte met fonteintje (2015), royale en lichte woonkamer met erker en terras/balkon (9 m²) op het zuiden, aansluitend aan de woonkamer een luxe open keuken (2019) voorzien van kookeiland en diverse inbouwapparatuur, zoals een Bora inductiekookplaat, afwasmachine, hetelucht oven, combimagnetron en royale koelkast, bijkeuken met opstelplaats voor de Remeha Tzerra HR combiketel (2017) en eventueel voor een wasmachine. De hal, woonkamer en keuken zijn in 2019 voorzien van een nieuwe PVC vloer met elektrische vloerverwarming.

Via trapopgang naar eerste verdieping met een overloop met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, tweede badkamer (2019) met inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel, twee royale slaapkamers met bergruimte en Velux dakramen. De toch al royale slaapkamers op deze verdieping ogen nóg groter door de hoge plafonds. Op de overloop is een airconditioningunit geplaatst om de gehele woning extra te koelen of te verwarmen.

Deze luxe en zeer goed onderhouden woning is gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.
De berging met elektra bevindt zich op de begane grond.
De servicekosten bedragen thans € 146,00 per maand.

Een verkopend makelaar zegt al snel dat een woning 'gebruiksklaar' is, maar dat geldt voor deze woning écht.
Bent u nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging via ons kantoor!

lees meer +
€ 369.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 369.500,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    129 m²
  • Inhoud:
    465 m³