Oude Arnhemseweg 48, EDE

Kijk binnen in deze ruime en luxe afgewerkte twee-onder-een-kapwoning aan de Oude Arnhemseweg 48 in Ede. Met een totale gebruikersoppervlakte van ruim 160m², drie slaapkamers, een kantoorruimte/ slaapkamer op begane grond, open woonkamer, moderne keuken, twee badkamers, tuin met overkapping, eigen oprit en garage, is dit de ideale gezinswoning.

Gelegen aan de rand van Ede, ligt deze woning in een rustige en groene buurt. In de directe omgeving zijn supermarkten, sportclubs, scholen en Ov-voorzieningen aanwezig. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. De Rijksweg in de richting van Arnhem is nabij gelegen. Naast een eigen oprit is er in de straat voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst in de woning arriveert u in de hal. Deze grenst aan de eerste badkamer, het kantoor/eventueel slaapkamer en de berging aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is modern, beschikt over een ruime inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met spiegel, opbergmeubel en een handdoekradiator. De gehele badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels en is goed onderhouden.
Het kantoor heeft uitzicht op de straatkant en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bureau en zou geschikt kunnen zijn als slaapkamer op de begane grond. De keuken, eetkamer en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim, heeft een open indeling en wordt middels een half doorgetrokken wand gescheiden van de eetkamer. De grote raampartijen aan de achterzijde voorzien de ruimte van veel lichtinval. De open indeling biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek. De woonkamer beschikt tevens over een houtkachel, wat een ware eyecatcher in de ruimte is.
De eetkamer bevindt zich tussen de woonkamer en keuken en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een 6-persoons eettafel.

Keuken:
Grenzend aan de eetkamer bevindt zich de moderne keuken, welke geplaatst is in 2023. Deze is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven en koelkast, vaatwasmachine en spoelbak. De lades en kastjes rondom het L-vormige aanrechtblad voorzien de keuken van slimme opbergmogelijkheden.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer is ruim, goed onderhouden en voorzien van vloerbedekking. Ze bieden elk voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel, en worden dankzij de ramen van veel natuurlijk daglicht voorzien.

Badkamer:
Centraal op de overloop is de tweede badkamer gesitueerd. Deze is modern, voorzien van vloer- en wandtegels met een natuursteen afwerking, een riant ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en een zwevend toilet. Hiermee is de badkamer instapklaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping is een ruime zolder aanwezig. Deze ruimte leent zich perfect als opbergruimte.

Exterieur:
De tuin is goed onderhouden, deels betegeld maar ook voorzien van veel groen. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de tuin, waarbij u op een overdekt terras staat. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel. Achterin de tuin is een overkapping aanwezig waar u het hele jaar door kan genieten. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Kortom een luxe en recent compleet gerenoveerde twee- onder één kapwoning, welke in staat en gebruik niet van nieuw te onderscheiden is. Door de goede afwerking en rustige fijne indeling is er een geweldige beleving.

lees meer +
€ 635.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 635.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    160 m²
  • Perceeloppervlakte:
    221 m²
  • Inhoud:
    611 m³