Pieter de Hooghstraat 40, EDE

In de kindvriendelijke wijk 'Maandereng' en aan de voorzijde vrij gelegen, zeer royale tussenwoning met stenen berging met vliering. De tuin is leuk aangelegd, gelegen op het zuiden en voorzien van een gezellige veranda, waarvan de platte dakbedekking in 2021 is vernieuwd.

De indeling van de begane grond is als volgt: hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, de heerlijk lichte woonkamer is tuingericht en voorzien van een trapkast en een laminaatvloer. De halfopen keuken is opgesteld in L-vorm en is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een afwasmachine, hete lucht oven (2020), gaskookplaat en RVS schouw. In 2020 is de keuken voorzien van nieuwe wandtegels en is het stucwerk op de begane grond volledig aangepast, Dit geldt zowel voor de wanden als voor het plafond. Aan de tuinzijde is de woning in 2021 voorzien van een elektrisch te bedienen zonwering.

Eerste verdieping: overloop met twee zeer royale slaapkamers over de volle breedte van de woning en een nette badkamer met douchecabine, tweede toilet, een wastafelmeubel (2020) en radiator.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De overloop biedt plaats aan de Remeha Avanta combiketel uit 2016 en wasapparatuur, maar is royaal genoeg om een werkplek te creëren, ook de derde slaapkamer is over de volle breedte van de woning en door de recht opgetrokken voorgevel is deze zeer royaal.

Hierboven bevindt zich een royale bergzolder met een nokhoogte van 1.90 meter.

Bijzonderheden:
- lichte, tuingerichte woonkamer met trapkast;
- 3 zeer ruime slaapkamers;
- leuk aangelegde achtertuin op het zuiden met veranda;
- Remeha Avanta combiketel uit 2016;
- stenen berging met vliering en elektra;
- het schilderwerk dateert uit het jaar 2021;
- nabij winkelcentrum 'Stadspoort' met twee supermarkten en diverse andere winkels, bioscoop, scholen, kinderopvang en speelplaats. Gelegen op korte afstand van het Intercity station Ede-Wageningen en de A12.

lees meer +
€ 319.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 319.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1984
  • Woonoppervlakte:
    96 m²
  • Perceeloppervlakte:
    119 m²
  • Inhoud:
    341 m³