Proosdijweg 25, EDE

Aan de Proosdijweg 25 staat dit royale, vrijstaande woonhuis met garage en tweede wooneenheid, geschikt voor dubbele bewoning.
Het geheel is gelegen op een mooi perceel van 579m² waarbij de verhoudingen tuin, parkeergelegenheid en de bebouwing mooi in evenwicht zijn. De tuin is fraai aangelegd met diverse planten en terrassen. Achter in de tuin staat nog een tuinhuis als extra buitenruimte.

In totaal zijn er 6 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond met een en suite badkamer. Hierdoor is de gelijkvloerse woning mogelijk en is de woning perfect voor nu én in de toekomst!
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand gelegen van het centrum met alle dagelijkse voorzieningen.

De garage is binnendoor bereikbaar, ruim van opzet en beschikt over een vliering.
Door de flinke uitbouw aan de achterzijde is er een extra bijkeuken ontstaan, via de hal is er een tweede wooneenheid gerealiseerd (2005) met hier een eigen woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers met velux dakraam en regencensor. Ideaal voor de grotere gezinnen, kantoor of bedrijf aan huis, een ouder- kind constructie of mantelzorg. Kortom een heerlijke plek met veel mogelijkheden en een goed voorzieningenniveau.

De indeling is als volgt:
Via de oprit een de zijkant komt u bij de entree van de woning, eenmaal binnen bent u in de centrale hal met o.a. de trapopgang, meterkast en gemakkelijke provisiekelder.
Vanuit de hal komt u in de heerlijke ruime eetkamer met veel daglichttoetreding en toegang tot het terras aan de achterzijde. De eetkamer loopt aansluitend over naar de keuken. Deze is in een U-opstelling gesitueerd en beschikt over de diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer en eetkamer worden gescheiden middels stijlvolle kamer-en-suite deuren met diverse vaste kasten, ideaal om alles open te zetten, maar ook gemakkelijk om de ruimtes van elkaar te scheiden.
Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met genoeg raampartijen is er een mooi zicht op de Proosdijweg. Ook hier bevinden zich een aantal fijne vaste kasten en een heerlijke houtkachel.
Vanuit de keuken is er toegang naar de hal aan de achterzijde, vanuit deze hal is er komt u tot verschillende ruimtes, zo is hier het toilet, de bijkeuken met wasruimte en de garage bereikbaar.

1e verdieping:
Middels de vaste trap in de centrale entree bereikt u de verdieping. De overloop geeft u toegang tot vier prima slaapkamers van een mooi formaat. De badkamer op de verdieping is recent vernieuwd en beschikt naast een inloopdouche en wastafel over een toilet en designradiator, uiteraard is hier vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap komt u op de zolder, hier is een gemakkelijke bergruimte aanwezig met daglichttoetreding, ideaal als berging.

Extra woonruimte begane grond:
Aan de achterzijde van de woning is de tweede wooneenheid bereikbaar, deze is eventueel gemakkelijk afsluitbaar te maken en is een complete woonruimte aan zich met twee slaapkamers, luxe badkamer, berging en royale woon- en eetkamer met aansluitend een mooie keuken.
Ook bevinden zich hier openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde. Eventueel is het extra woongedeelte separaat bereikbaar te maken.

Tuin:
De tuin is keurig aangelegd en beschikt over een aantal heerlijke zonterrassen. Verder is de tuin keurig aangelegd en is er aan de achterzijde nog een gemakkelijk tuinhuis aanwezig.
Via de zijkant is de woning ook achterom bereikbaar, hier is tevens een handig houthok gesitueerd. Ook beschikt de woning over vier parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kortom een keurige en vooral ruime vrijstaande woning met garage en een flinke extra woonoppervlakte welke veel te bieden heeft. Gelegen op een heerlijke rustige plek in Ede.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://proosdijweg25.nl/

lees meer +
€ 745.000,-kosten koper
Verkocht
Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE Proosdijweg 25  EDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 745.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    199 m²
  • Perceeloppervlakte:
    579 m²
  • Inhoud:
    849 m³