Zandlaan 11, EDE

Bent u op zoek naar een levensloopbestendig, vrijstaand woonhuis met een zéér royale tuin, nabij voorzieningen zoals winkels, scholen, bos, theater, bioscoop, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen? Dan is dit uw kans!

Dit object biedt u de unieke combinatie van een centrale ligging, veel buitenruimte, privacy en de nabijheid van diverse natuurgebieden. Laat u niet misleiden door de bescheiden voorzijde van deze woning. De lichte woonkamer, die volledig gericht is op de mooie, diepe tuin zal u aangenaam verrassen!

Deze levensloop bestendige semi-bungalow in Ede-zuid met grote garage en tuinkamer op 1580 m²(!) grond is goed onderhouden en heeft een eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s en een voortuin met extra parkeerplaats.
De grote garage biedt ruimte voor 2 auto’s. Achter de garage bevindt zich de serre/tuinkamer met uitzicht op de grote, groene achtertuin met veel bomen en een vijver.

Indeling:

- Begane grond: entree, ruime hal met meterkast en glasvezel aansluiting, garderobe kast, modern toilet met fonteintje.
Ruime, lichte woonkamer met vide en elektrisch bedienbare Velux dakramen, sfeervolle houtkachel en schuifpui naar het grote terras en de tuin, aansluitend bevindt zich de eetkeuken met L-vormig keukenblok (SieMatic) met inbouwapparatuur, zoals elektrische kookplaat, vlakscherm afzuigkap en vaatwasser en deur naar de tuin.
Technische ruimte met recent onderhouden HR cv-ketel en warmtewisselaar voor de vloerverwarming die de gehele benedenverdieping verwarmt, moderne badkamer met royale inloopdouche en wastafel met bijpassend badkamermeubilair, mechanische ventilatie en designradiator. Zeer ruime slaapkamer (oorspronkelijk waren dit 2 slaapkamers), tweede slaapkamer/kantoor ruimte met vaste internet aansluiting.

- Eerste verdieping: vide met zicht op de woonkamer, overige grote ruimte met wastafel en mooie lichtinval door Velux dakraam biedt de mogelijkheid voor het creëren van meerdere slaapkamers, veel bergruimte.

- Garage/tuinkamer: zeer grote, volledig geïsoleerde garage voorzien van modern keukenblok met wijnklimaatkast, inbouwkoelkast, vriezer en een vaste kast ten behoeve van een wasmachine, elektrisch te bedienen garagedeur met afstandsbediening. Boven de garage bevindt zich een grote bergzolder, welke bereikbaar is via een vlizotrap. Aansluitend aan de garage bevindt zich de royale, sfeervolle tuinkamer/serre met mooie houtkachel en openslaande deuren naar de tuin.

- Buitenruimte: direct achter de woning bevindt zich een groot terras met naast gelegen opslag voor haardhout.
De zeer diepe, parkachtige tuin op het zuiden is een mooie, besloten oase van groen met veel bomen en een grote natuurlijke vijver. In de tuin bevinden zich twee bijgebouwen: een stenen schuurtje wat momenteel in gebruik is als dierenverblijf en een hardhouten kapschuur voor tuingereedschap, die ook geschikt zou zijn als veranda/zitje vanwege het mooie uitzicht op de vijver.

- Aanvullende informatie/aandachtspunten:
- Royale, diepe, besloten achtertuin;
- Tuin ligt volledig op het zuiden;
- Bouwjaar woning 1985;
- Bouwjaar garage 1986;
- Bouwjaar tuinkamer 2020;
- Binnenzijde van de garage is gerenoveerd in 2021;
- Bouwjaar kapschuur 2022;
- Woning, garage en tuinkamer zijn voorzien van hardhouten kozijnen;
- Royale parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Woning ligt op loopafstand van het Horabos/Landgoed Hoekelum;
- Theater/congrescentrum Reehorst op loopafstand;
- NS station Ede-Wageningen en diverse bushaltes op loop/fiets afstand;
- Winkelcentrum Stadspoort, winkelcentrum Spindop en centrum van Bennekom in de nabije omgeving;
- Diverse scholen op loop/fiets afstand;
- Bioscoop op fiets afstand;
- Nabij nieuwe op/afrit A12;
- De nieuwe aangelegde, snelle fietsroute 'het Pico Bello pad' ligt op steenworp afstand.

lees meer +
€ 895.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 895.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    123 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1580 m²
  • Inhoud:
    458 m³