Zilverberg 5, EDE

Aan de Zilverberg 5 te Ede, mogen wij deze zeer royale en luxe uitgevoerde, twee-onder één kapwoning aanbieden.
De woning is ruim opgezet en beschikt over een inhoud van maar liefst 622m³! En een gebruiksoppervlakte wonen van 176m²!

Dit woonhuis onderscheidt zich door de rustige ligging en de royale opzet, wat resulteert in een heerlijke beleving, uiteraard zijn er ook diverse fijne extra's, zoals de royale aanbouw aan de achterzijde en de flinke dakkapellen op de verdiepingen.
Daarnaast is het geheel stijlvol afgewerkt en is de woning van alle gemakken voorzien zoals: vloerverwarming op de begane grond en maar liefst 13 zonnepanelen, naast het feit dat de woning goed geïsoleerd is, is hij dus ook energiezuinig.

De indeling op de begane grond is als volgt: Via de oprit met genoeg ruimte voor twee auto's komt u bij de centrale entree aan de zijkant, vanuit hier komt u in de hal met o.a. de meterkast, trapopgang, het toilet en toegang tot de woonruimte.
De lichte woonkamer is mooi aan de achterzijde gelegen en beschikt over twee sets openslaande deuren en voorbereiding voor een sfeerhaard of kachel. De woonkamer is extra ruim door de uitbouw zijkant. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, schouw, combi-oven, koelkast, vriezer en afwasmachine.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, allen van een goed formaat, de badkamer is fraai uitgevoerd met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en vloerverwarming. Het toilet is op de overloop separaat aanwezig.

De tweede verdieping zijn nog eens twee mooie ruime kamers aanwezig op de overloop is ook een gemakkelijke wasruimte aanwezig. Tevens is er ook nog een gemakkelijke zolder aanwezig, bereikbaar via een vlizotrap.

Het geheel is gelegen op een royaal kavel van 244m², de tuin is verzorgd aangelegd en biedt een goed vrijheidsgevoel. In de achtertuin is tevens een berging geplaatst. Aan de voorzijde is een brede oprit die plaats biedt aan meerdere auto's.

De woning ligt aan een rustige straat met vrijwel enkel bestemmingsverkeer, verder ligt de woning in de nabijheid van winkelcentrum 'Parkweide', basisscholen, speelweides, wandelpark ‘Kernhem' en de uitvalswegen A12/A30.

lees meer +
€ 675.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 675.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    176 m²
  • Perceeloppervlakte:
    244 m²
  • Inhoud:
    622 m³