Zonneoordlaan 47 54, EDE

Wilt u in alle rust en privacy, luxueus recreëren op de Veluwe?
Dan is deze unieke recreatievilla op een zeer ruime kavel van 750 m² met fraai aangelegde tuin precies wat u zoekt!

Op 'Bospark Ede', te midden van de Edese bossen en nabij de Hoge Veluwe, bevindt zich deze vrijstaande en geheel onderkelderde recreatiewoning. De recreatievilla is fantastisch gelegen aan de bosrand van het park. Vanuit de recreatievilla loopt u zo de Veluwse bossen in, terwijl de luxe faciliteiten van het park binnen handbereik zijn. Kortom: De perfecte plek om centraal in het land het ultieme vakantiegevoel te ervaren.

De recreatievilla is degelijk en praktisch gebouwd (2006), met betonnen vloeren met vloerverwarming op de begane grond en in het souterrain en radiatoren op de eerste verdieping. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, gevel- en dakisolatie en heeft een hoog voorzieningenniveau in gebruikte apparatuur en afwerking. De villa heeft een traditionele uitstraling, door de bouw in de stijl van 'de Geldersche Hoeve' en past hierdoor perfect in het landschap van de Veluwe.

De indeling is optimaal; de woning beschikt over twee badkamers, vier slaapkamers en elke verdieping is voorzien van een toilet. De woonkeuken is voorzien van een extra raam, waardoor deze profiteert van veel extra lichtinval. De deur van de hal naar de keuken is komen te vervallen waardoor de ruimte in de hal beter in te delen is. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kastenwanden en de grote slaapkamer in het souterrain is zelfs voorzien van een inloopkast, waardoor er enorme kast- en opbergruimtes zijn gecreëerd.

Naast de luxe afwerking, zoals de stijlvolle keuken met A-merk inbouwapparatuur, beschikt de woning over een luxe badkamer en suite en inloopkast bij de hoofdslaapkamer.

Er zijn maar liefst vier ruime slaapkamers aanwezig, waarvan twee op de eerste verdieping en twee in het souterrain. In het souterrain heerst een aangenaam klimaat, alwaar het in de winter behaaglijk is en in de zomer heerlijk koel blijft. Door de praktische indeling is de recreatievilla ideaal te gebruiken voor gezinnen, families en vrienden. De recreatiewoning beschikt over parkeergelegenheid voor drie auto's op eigen terrein.

Indeling:
Via de entree aan de zijkant van de recreatievilla komt u binnen in de hal met onder andere de meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, garderobe en trap af- en opgang. Wat direct opvalt is de prettige indeling van de woonkamer met gashaard met afstandsbediening en schuifpui naar het terras op het zuidwesten. De keuken is luxe opgezet en beschikt over Miele inbouwapparatuur, met o.a. een koel-/vriescombinatie, inbouw koffiezetapparaat, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw en vaatwasser.
De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers met vaste kasten.
De badkamer is vanaf de overloop bereikbaar en is keurig uitgevoerd, de badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en designradiator.

Souterrain:
Het souterrain is eveneens hoogwaardig afgewerkt en geheel als woonruimte te gebruiken, het gehele souterrain is voorzien van vloerverwarming, hier zijn ook twee zeer ruime slaapkamers gelegen. Eén slaapkamer is uitgevoerd met openslaande deuren, welke toegang bieden tot een verdiept terras, maar ook met een badkamer en suite met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. De vierde slaapkamer beschikt over een, eenvoudig te verwijderen, wand zodat er een extra kamer is ontstaan.

Berging:
De recreatievilla is voorzien van een aangebouwde, stenen berging, waar de HR combiketel hangt en voorziet in een verwarmde bergruimte.

Extern: In de fraai aangelegde, en vrij gelegen, achtertuin bevinden zich een fraaie overkapping met jacuzzi en verschillende terrassen.

Parkinformatie:
'Bospark Ede' is een gezellig familiepark met faciliteiten voor jong en oud.
Er is een mooie centrale speeltuin, een verwarmd buitenzwembad, een volleybalveld, voetbalveld, een wasserette, grand café & cafetaria en draadloos internet. Het park ligt verscholen in de bossen, te midden van de prachtige natuur van de Veluwe met diverse fiets- en wandelroutes in de buurt.
Op het park kun je heerlijk genieten van alle rust en de ruimte en in de omliggende dorpen kunt u de gezelligheid opzoeken. De parkkosten voor 2023 bedragen € 2.411,16 per jaar exclusief gas, water en elektra.

Verhuur:
Voor eventuele verhuur van de recreatiewoning kunt u terecht bij het park. Zij bieden diverse verhuurmogelijkheden, waarbij u geheel ontzorgd wordt.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2006
  • Woonoppervlakte:
    157 m²
  • Perceeloppervlakte:
    750 m²
  • Inhoud:
    553 m³