Zonneoordlaan 55, EDE

Een unieke ligging op de Veluwe met rust, vrijheid, een prachtig uitzicht en toch op enkele minuten van het centrum van Ede, het intercitystation Ede-Wageningen en de A12, A30 en A1. Dit zijn zo maar een paar karakteristieken van dit royale landhuis.

Het betreft een zeer fraai gelegen landhuis met een inpandig gastenverblijf op een perceel van 2.159 m². De locatie zal u aangenaam verrassen vanwege de verbondenheid met de natuur. Vanuit de achterzijde wordt vrij en weids uitgekeken op de weilanden en de ondergaande zon. Aan de voorzijde ligt het Edese bos.

De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1935, die in 1977 onder architectuur, geheel werd vernieuwd en uitgebreid. De oorspronkelijke garage is verbouwd tot gastenverblijf met eigen keukenblok, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor verhuur, een bed & breakfast of voor een praktijk of kantoor aan huis.

De woning inclusief gastenverblijf beschikt in totaal over 6 slaapkamers en 3 badkamers met een woonoppervlakte van 214 m²! Doordat het gastenverblijf een eigen entree heeft is inwoning of mantelzorg een goede optie.

Indeling: ruime entree, hal met toilet, stookruimte en wenteltrap naar de eerste verdieping, zeer royale woonkamer van bijna 70 m², open keuken met inbouwapparatuur en kookeiland. De woonkamer beschikt over een open haard en een glazen deur naar het terras met buitenhaard. Vanaf het terras heeft u het prachtige uitzicht over de eigen tuin en de landerijen. Vanuit de woonkamer is er eveneens een doorgang naar het gastenverblijf met berging, kelder, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer met loggia en badkamer en suite, welke is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, toilet en bidet, een separate wasruimte met wasmachine, droger, cv-ketel en aanrechtblok, 2 mooie slaapkamers, waarvan één met wastafel. De tweede badkamer op deze verdieping beschikt over een douche, toilet en wastafel. Via de wenteltrap is de tweede verdieping bereikbaar.

Tweede verdieping: overloop met vaste kastruimte en 2 slaapkamers. Een van deze slaapkamers beschikt over een wastafel.

De woning beschikt grotendeels over dubbele beglazing, muurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie.
De begane grond is voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming. Deze natuurstenen vloer loopt door op het terras van circa 38 m².

- Het perceel bestaat uit twee kavels: het woonperceel van 1.154 m² en een aangrenzend stuk weiland van 1.005 m²-
eventueel geschikt voor een paard of dieren.
- De tuin is onder architectuur aangelegd en sluit mooi aan op de natuur.
- Het huis is van buiten goed onderhouden en recentelijk nog geschilderd.
- Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
- Achter in de tuin bevindt zich een afdak voor een fietsenstalling.
- De Zonneoordlaan is een zeer rustige, sfeerrijke zijweg van de Hessenweg en is afgesloten voor het doorgaand
verkeer.

lees meer +
€ 1.200.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.200.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    landhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1977
  • Woonoppervlakte:
    214 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2159 m²
  • Inhoud:
    771 m³