Azaleastraat 19, EDERVEEN

Aan de Azaleastraat 19 in Ederveen, mogen wij u deze uitgebouwde en zeer luxe middenwoning aanbieden.
De woning is gelegen op een heerlijk perceel van 202m², met de tuin op het westen en beschikt zelfs over een complete garage!

De woning is stijlvol uitgebouwd (2023) met moderne accenten en rustige kleuren, een stijlvolle maar toch ook warme sfeer is hierdoor ontstaan. Daarnaast is de woning voorzien van een luxe keuken met eiland, 3 slaapkamers en beschikt het geheel over fijne tuin op het westen en een flinke schuur/garage aan de achterzijde, deze combinatie van voorzieningen is uniek te noemen.

Door de stijlvolle uitbouw aan de achterzijde is er een veel interactie met de tuin, de mooie betonnen vloer is geheel geïsoleerd en beschikt over vloerverwarming en een stijlvolle PVC vloer. Tijdens deze uitbouw/renovatie zijn diverse kozijnen vervangen en voorzien van HR beglazing. Aan de achterzijde is een mooie schuifpui geplaatst maar er is ook een gemakkelijke wasruimte met bijkeuken en achterom aanwezig.

De locatie aan van de Azaleastraat is rustig en goed te noemen met de diverse voorzieningen van Ederveen op loop- en fietsafstand, ook zijn er zijn diverse scholen en speeltuintjes in de directe omgeving.

De woning is als volgt ingedeeld:
Bij Binnenkomst in de hal aan de voorzijde heeft u toegang tot de toiletruimte, de fijne voorraadkelder en de meterkast, welke compleet vernieuwd is, ook is hier de de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is middels een stijlvolle aluminium deur toegang tot de open woonkeuken met aaneengesloten de eetkamer. Aan de voorzijde van de kamer is de woonkamer gesitueerd. Door de grote raampartijen aan de achterzijde is er vanuit de woonkeuken en woonkamer een vrije uitkijk op de tuin. De schuifpui aan de achterzijde bieden toegang tot de tuin.

De keuken (2023) is zeer luxe uitgevoerd met diverse Bosch inbouwapparatuur zoals een vijf pits inductie kookplaat, royale combi oven-magnetron en koel-vriescombinatie aan het eiland is een gemakkelijke opstelling met barkrukken aanwezig, het eiland voorziet als spoeleiland met de wasbak en vaatwasser, uiteraard zijn er verder en diverse kasten en lades.

Aan de achterzijde is tevens een ideale was- en bergruimte aanwezig met hier de aansluitingen voor de was- en droogmachine, ideaal aangesloten op de bijkeuken en achter entree.

Eerste verdieping
Vanuit de hal zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer (2019) bestaat uit een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Alle slaapkamers hebben voldoende daglichttoetreding en zijn sfeervol afgewerkt.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een gemakkelijke berging aanwezig met hier tevens de cv-opstelling.

Exterieur:
De tuin is grotendeels bestraat met zowel aan de voor- als achterzijde veel ruimte. Aan de achterzijde is er een heerlijke beleving op het westen, doordat er geen grote gevels in het zicht zijn heeft u hier heerlijk de middag- en avond zon en een goede privacy.
Aan de achterzijde is een ideale schuur / garage gerealiseerd, hier is genoeg ruimte voor opslag, een werkbank en door de roldeur is hij zelfs voor een auto toegankelijk.

Kortom een keurige fijne gezinswoning met hoog voorzieningenniveau en een keurige afwerking, gelegen op een heerlijk plekje in Ederveen.

lees meer +
€ 440.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 440.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Perceeloppervlakte:
    202 m²
  • Inhoud:
    370 m³