Oudendijk 13, EDERVEEN

Via de toegangspoort komt u na het afrijden van een lange oprijlaan bij deze oase van rust en ruimte.

Deze vrij gelegen, geheel traditioneel gebouwde, luxe vrijstaande woning beschikt onder andere over een aangebouwde kantoorruimte met verdieping, een dubbele carport, grote loods, drie paardenstallen en een verwarmd zwembad!

Langs de oprijlaan is een mooi aangelegde vijver gelegen, waarop vanuit de woonkamer en keuken een prachtig zicht is. Het perceel is praktisch ingericht; via de oprit is er toegang tot de dubbele carport met entree tot de woning en achterop het perceel is de loods met extra parkeermogelijkheid gelegen. Het zwembad, de paardenstallen en de tuin zijn mooi achter de woning gelegen en bieden een goede privacy en veel rust.

De indeling van de woning is als volgt: royale entree met hal, toilet, meterkast en trapopgang.
Via de hal is er toegang tot de royale woonkamer, deze beschikt over dubbele openslaande deuren, een mooie zit- en eetkamer en een gedeeltelijk afgescheiden zitkamer met houtkachel.
Via de woonkamer is er toegang tot de ruime eetkeuken met inductiekookplaat, RVS schouw, afwasmachine, koelkast met vriesvak, combimagnetron, granieten werkblad. Vanuit de keuken en hal is er nog toegang tot een praktische t.v.- of werkkamer.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot vier mooie slaapkamers, waarvan één met inloopkast.
Ook is er een aparte wasruimte aanwezig. De badkamer op de verdieping is zeer compleet uitgevoerd. Door de dakkapel is er erg veel ruimte en de badkamer beschikt dan ook over een dubbele wastafel, douchecabine, grote whirlpool en toilet. De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap, hier bevindt zich de bergzolder.

Via een praktische verbinding op de begane grond is de kantoorruimte bereikbaar en verbonden aan de woning. Deze kantoor/bedrijfsruimte is eveneens compleet uitgevoerd en keurig afgewerkt. Het geheel is voorzien van eigen entree, toilet, keukenblok, royale werkkamer en een tweede werkkamer, welke ook over een eigen ingang beschikt. Vanuit de hal is via een vaste trap de royale zolder te bereiken, die is voorzien van dakramen en biedt ruimte voor meerdere (werk)kamers.

Het kantoor is gebouwd in 2001 en het woonhuis in 2004. De woning is op de begane grond voorzien van
een mooie marmeren vloer met vloerverwarming, het geheel is volledig geïsoleerd en keurig afgewerkt.

Op het perceel achter de woning is een grote tuin met verwarmd zwembad, eveneens prachtig gelegen.
De drie paardenstallen met berging liggen achter de woning. De grote loods ligt verder achter op het perceel
waarin zich extra bergruimte en een schuur/stal bevindt. Achterop het perceel is ook nog een moestuin aanwezig, wat het geheel compleet maakt.

Een prachtig gelegen en degelijk gebouwde luxe woning met een hoog voorzieningenniveau en veel extra’s en
een keurige bedrijfsmogelijkheid op een mooie locatie in Ederveen.

Bekijk de 3D scan van deze woning op onze eigen website.
Aanvaarding in overleg.

lees meer +
Prijs op aanvraagkosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • Prijs op aanvraag k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    197 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6510 m²
  • Inhoud:
    964 m³