Brinkweg 4, HARSKAMP

Op de hoek Brinkweg, Dorpsstraat, aan de Brinkweg 4 te Harskamp, mogen wij u deze keurige en degelijk gebouwde vrijstaande woning aanbieden.
De woning is goed gelegen op een perceel van maar liefst 1.036m². De ligging op het perceel is zeer goed te noemen, zo ligt de woning mooi wat van de Dorpsstraat af, maar is er toch een flinke achtertuin behouden gebleven.

Het woonhuis is in 2000 nieuw gebouwd en beschikt over een goed voorzieningenniveau met onder andere vloerverwarming het geheel is tevens compleet geïsoleerd, de woning beschikt daarnaast over een slaapkamer en een badkamer op de begane grond, beide van goed formaat.
De woning is degelijk gebouwd en voor een brede doelgroep geschikt, zo is de slaapkamer met aaneengesloten badkamer ideaal voor de fitte senior, maar zou deze kamer tevens als kantoorruimte gemakkelijk ingedeeld kunnen worden.

De ligging van deze woning is zeer goed te noemen, centraal en toch rustig. Alle centrumvoorzieningen van Harskamp en de uitgestrekte bossen van de Veluwe liggen op steenworp afstand.

De indeling van de woning is al volgt:
Begane grond
Via de centrale entree komt u in de hal met onder andere de trapopgang, meterkast en toilet. Vanuit hier is er toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is rustig aan de achterzijde gelegen en beschikt over toegang tot de badkamer. De badkamer is ruim opgezet en beschikt over een gemakkelijke inloopdouche en wastafel.

Vanuit de hal is tevens toegang tot de woonkamer, deze is mooi licht opgezet en beschikt over veel raampartijen en openslaande deuren met toegang tot de tuin. Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en kijkt ook aan de voorzijde mooi weg op de eigen tuin en de Dorpsstraat. De keuken beschikt over een aaneengesloten bijkeuken met hier wasruimte en een gemakkelijke achterdeur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop met toegang tot 2 royale slaapkamers. Beide beschikken over een dakkapel en kunststof dakramen. Alle ruimtes hier zijn praktisch goed ingedeeld, zo is er onder de schuine wanden kastruimte gerealiseerd. De vast kast op de overloop voorziet in een technische ruimte met onder andere de Cv-installatie en en warmte terugwin unit.

Bergzolder:
Middels een luik is de bergzolder bereikbaar, hier is extra bergruimte aanwezig.

De tuin is op het westen gelegen en beschikt over een twee gemakkelijke schuren / bergingen, ook is er een fijne tuinkamer gerealiseerd. De gehele tuin is keurig aangelegd en middels een keurig hekwerk afgeschermd.
Kortom een keurige en goed uitgevoerde woning met een goed voorzieningenniveau op een mooie locatie in Harskamp.

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    128 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1036 m²
  • Inhoud:
    455 m³