Nieuwe Plein 18, HARSKAMP

In het centrum van Harskamp en toch rustig gelegen, moderne en royale geschakelde eengezinswoning met onderhoudsvriendelijke achtertuin, grote houten berging en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indeling:
Entree, hal, uitgebreide meterkast met voldoende groepen, toilet, open keuken met inbouwapparatuur, zoals: inductie kookplaat, RVS schouw, afwasmachine en veel kastruimte, royale, tuingerichte woonkamer. De begane grond is in 2016 volledig verbouwd en voorzien van vloerverwarming en een fraaie plavuizenvloer. Het toilet is voorzien van een fraaie taatsdeur en de hal wordt van de keuken gescheiden door een stalen schuifdeur. De trap naar de eerste verdieping is op maat en van staal gemaakt.

Eerste verdieping: royale overloop met c.v.-ruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur en Vaillant HR combiketel uit 2016, separaat toilet en twee zeer royale slaapkamers, waarvan één met een zeer luxe uitstraling met vrijstaand ligbad en fraaie waskom. De eerste verdieping is voorzien van een fraaie massief eiken parketvloer, het gedeelte rond het ligbad en de waskom is voorzien van een plavuizen vloer en vloerverwarming.

Vaste, stalen trap naar de tweede verdieping: overloop, drie slaapkamers voorzien van laminaat vloer, badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit een van de slaapkamers is het dakterras van circa 15 m² bereikbaar.

Tuin:
Besloten, onderhoudsvriendelijke tuin. Achter in de tuin staat een zeer royale berging. De achterom is zowel via de berging als via een poort aan de zijkant van de tuin bereikbaar.

Bijzonderheden:
- zeer royale woning met 5 slaapkamers;
- moderne woning met hoog afwerkingsniveau;
- in 2016 volledig verbouwde begane grond;
- aantrekkelijke ligging in het centrum van Harskamp;
- zowel voor als achter de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid, maar ook op eigen terrein kunt u een
auto kwijt;
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2021 professioneel uitgevoerd.

lees meer +
Prijs op aanvraagkosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • Prijs op aanvraag k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Perceeloppervlakte:
    97 m²
  • Inhoud:
    404 m³