Aart Roelofsenlaan 28, LUNTEREN

Op een schitterende plek aan de Aart Roelofsenlaan 28 vindt u deze ruime eengezinswoning met vijf slaapkamers en studeerkamer bij de bosrand.

Bent u op zoek naar een prachtig gelegen woning in Lunteren, vlakbij de bossen, het station en het centrum? Kom dan eens kijken en laat u verrassen door de rust en ruimte die deze woning biedt.

De woning is ruim opgezet en heerlijk licht. Rondom zijn vele raampartijen en vanuit ieder plekje in huis heeft u een mooi uitzicht. De woning is de afgelopen jaren al voorzien van diverse verbeteringen. Zo zijn er 8 zonnepanelen geplaatst, is er een nieuwe cv-installatie bijgekomen en is aan de achterzijde een moderne uitbouw gerealiseerd. Deze bestaat uit een mooie slaapkamer, met uitzicht op de tuin, en een badkamer en suite. Dit is degelijk gebouwd, met vloerverwarming, en volledig geïsoleerd. Doordat deze ruime kamer bereikbaar is zonder de woonkamer of keuken te betreden, biedt deze ook de mogelijkheid om kantoor of praktijk aan huis te houden, zonder dat het privéleven daardoor verstoord wordt. Doordat de kamer door de tussenhal gescheiden wordt van de keuken en woonkamer, is het ook een ideale ruimte om als muziekkamer of als speelkamer voor de kinderen te gebruiken.

Naast de fraaie ligging kenmerkt de woning zich door zijn goede staat van onderhoud, de sfeervolle en de licht afgewerkte ruimtes en de mooie grote woonkamer met schouw en grote raampartijen. De hoofdwoning is nog deels origineel, maar hier kunt u zien dat het geheel keurig is onderhouden en in een prima staat verkeert.

De ligging is werkelijk geweldig te noemen, rustig aan de rand van Lunteren, met een heerlijke zonnige tuin op het zuidoosten en het Lunterse bos op loopafstand! Binnen handbereik zijn ook het gezellige centrum en het station. De A30 is binnen zes autominuten te bereiken.

Wij nemen u graag mee door de woning:
Via de eigen oprit, die plaats biedt aan tenminste twee auto's, bereiken we de voordeur van deze twee-onder-een-kapwoning. Via de entree komen we in de ruime centrale hal, met hier onder andere de trapopgang, de doorgang naar de woonkamer, de meterkast en de toiletruimte. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze is ruim en voorzien van een sfeervolle schouw en veel mooie raampartijen. Aan de achterzijde zijn de eethoek en de halfopen keuken gelegen De woonkamer en keuken zijn samen ruim 60 m² groot. Via de keuken is de tussenhal bereikbaar met de deuren naar de achtertuin en de garage (met ruime zolder). Hier is ook de deur naar de uitbouw met ruime slaapkamer op de begane grond. Deze beschikt over vloerverwarming, airco, een mooie schuifpui en heerlijke grote ramen, welke zijn voorzien van donkere screens. De slaapkamer geeft vervolgens ook toegang tot de badkamer en suite met hierin een wastafel met meubel, toilet en inloopdouche. Alles is in 2018 aangelegd en compleet geïsoleerd gebouwd.
Vanaf de oprit is ook de garage bereikbaar middels een automatische garagedeuropener en loopdeur.

Eerste verdieping:
Via de overloop hebben we toegang tot drie ruime slaapkamers. Twee zijn voorzien van vaste kasten en eentje biedt toegang tot een ruime bergruimte. De badkamer is eveneens ruim en voorzien van een douche, een wastafelmeubel met dubbele wasbak en een toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komen we bij de tweede verdieping met twee kamers. De eerste kan goed als studeerkamer worden gebruikt. Vanuit deze kamer is er toegang tot nog een ruime vijfde slaapkamer, met een ruime berging. De slaapkamer beschikt over een grote dakkapel voor veel licht en ruimte.

Exterieur:
De heerlijke, ruime, groene op het zuidoosten gelegen tuin biedt rust en vrijwel geen inkijk. De twee terrassen geven de mogelijkheid om in de zon of juist op een koele plek te zitten.

Bekijk de foto’s en de eigen website van de woning: aartroelofsenlaan28.nl en uiteraard nodigen we u van harte uit om ook te komen bezichtigen, we maken u graag nog enthousiaster. Om u een beeld te schetsen van de mogelijkheden om de woonkamer en keuken anders in te delen en te moderniseren hebben wij twee artist impressions toegevoegd aan de brochure.

lees meer +
€ 695.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 695.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    199 m²
  • Perceeloppervlakte:
    406 m²
  • Inhoud:
    818 m³