Aart Roelofsenlaan 30, LUNTEREN

Aart Roelofsenlaan 30, Lunteren

Aan de rand van Lunteren op korte loopafstand van de uitgestrekte bossen gelegen, een royale helft van een dubbel woonhuis met inpandige garage. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en is gesitueerd op een ruime, zonnige kavel van een kleine 500 m². Welkom in uw toekomstige droomhuis!
Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning gelegen aan de Aart Roelofsenlaan biedt alles wat u zoekt: van een heerlijke woonkeuken tot een royale woonkamer met houtkachel, vier slaapkamers, een riante fraai aangelegde achtertuin met zonneterras, en maar liefst 20 zonnepanelen. Deze woning en de ligging zijn de perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en sfeer en natuur. Gelegen op een heerlijk perceel van maar liefst 496 m2(!)

Geniet van comfortabel wonen in een groene omgeving. Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in het prachtige Lunteren, omgeven door groen en natuurschoon. Dit unieke deel van Lunteren, aan de rand van de bossen maar op korte afstand van alle voorzieningen zoals het centrum van Lunteren, het station, diverse scholen, winkels en restaurants. De omgeving leent zich uitstekend voor ontspanning in de natuur, met bossen en heidevelden in de directe omgeving, eveneens op loopafstand. Hier ervaart u het beste van zowel het buitenleven als alle gemakken van Lunteren binnen handbereik.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte entree. De vloer is uitgevoerd in een mooie eiken vloer met een hoge plint, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Hier bevindt zich tevens het moderne toilet, met een betonlooktegel en elektrische vloerverwarming. De trap richting de bovenverdiepingen is gemakkelijk toegankelijk vanuit de entree, net als de toegang tot de woonkamer. De woonkamer is royaal en licht, met grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Er is voldoende ruimte voor een ruime zithoek waar u heerlijk kunt ontspannen. Een houtkachel zorgt voor extra warmte en sfeer. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot de grote leefkeuken.

Door de centrale opstelling van de keuken is een zeer speelse indeling gerealiseerd. De leefkeuken is eveneens zeer ruim en licht, met een grote raampartij, twee lichtkoepels en een tuindeur die u leidt naar de achtertuin. De moderne hoekkeuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van hoogwaardige apparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, en een koelkast. Het donkere granieten werkblad biedt veel werkruimte, terwijl er ook voldoende opbergruimte aanwezig is. Onder de twee ronde lichtkoepels is er meer dan genoeg ruimte voor een grote eethoek, zodat u uw gasten kunt entertainen tijdens het koken. Grenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken/wasruimte met witgoedaansluitingen en toegang tot de royale garage. Op de begane grond zijn 3 ramen voorzien van screens. De garage is ook ruim van opzet, met veel bergruimte, een open vide voor opslag, uiteraard aan de voorzijde een kanteldeur en zowel aan voor- als achterzijde een loopdeur.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers, evenals de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn allen voorzien van veel natuurlijk daglicht. Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer met dakkapel, terwijl er aan de achterzijde nog twee slaapkamers zijn, waarvan één met een kastenwand. De badkamer is van goed formaat, volledig betegeld en biedt alles wat u nodig hebt. Er is een inloopdouche, een groot wastafelmeubel met dubbele wastafel, een grote spiegel en veel opbergruimte. Daarnaast is er ook een staand toilet aanwezig.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping van de woning bevindt zich een vierde slaapkamer. Deze ruime kamer is voorzien van veel lichtinval dankzij een groot dakkapel en een grote raampartij. De kamer is netjes afgewerkt met een tapijtvloer en biedt voldoende opbergruimte achter de knieschotten.

Exterieur:
Buiten is er zowel aan de voor- als achterzijde van de woning voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht. De ruime voortuin is omheind met een beukenhaag en een eigen oprit biedt ruimte voor meerdere auto's. Daarnaast is er nog een garage aanwezig, inclusief vliering. De achtertuin is riant en fraai aangelegd, met een speelse indeling en veel groen. De tuin heeft meerdere terrassen voor diverse zitplekjes om heerlijk te genieten van de zon, de schaduw en optimale ontspanning in deze rustgevende omgeving. Vanaf de 1e verdieping is aan de buitenzijde rondom voorzien van onderhoudsvrij keralit (blauw) wat veel schilderwerk bespaart. Ook aan duurzaamheid is gedacht; de woning is voorzien van maar liefst 20 zonnepanelen en vrijwel de gehele woning is voorzien van HR++ beglazing.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://aartroelofsenlaan30.nl/

lees meer +
€ 825.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 825.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    194 m²
  • Perceeloppervlakte:
    496 m²
  • Inhoud:
    787 m³