Baron Mackaystraat 5, LUNTEREN

Aan de rand van het prachtige dorp Lunteren is deze verrassende vrijstaande woning gelegen! De Baron Mackaystraat 5 ligt letterlijk aan de rand van het centrum en is luxe en doelmatig goed uitgevoerd met onder andere een badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Maar dat is lang niet het enige aantrekkelijke aspect van deze mooie woning, zo beschikt het geheel over een tuin op het zuiden, stenen garage met aaneengesloten royale schuur en een terrasoverkapping, allemaal gelegen op een huiskavel van 366m².

De woning is zowel optisch als technisch geheel up to date, de woning is compleet geïsoleerd en beschikt over een grondwaterpomp en een warmtepomp (Elga 2018) en 14 stuks zonnepanelen, hierdoor zijn de energiekosten gering en heeft de woning een Energielabel A, geheel toekomstbestendig dus.
De afwerking van deze woning is eveneens zeer goed te noemen, de landelijke jaren '30 stijl is gecombineerd met de hedendaagse luxe en comfort, de sfeervolle beleving is hier het resultaat van.

De ligging, heerlijk rustig en toch aan de rand van het centrum is geweldig te noemen, op loop- en fietsafstand van het centrum en het bos, midden in het groene hart van de Veluwe met haar uitgestrekte bossen en golvende heidevelden. Hier zijn volop mogelijkheden voor wandel-, fiets- en ruiterliefhebbers. In Lunteren zijn diverse voorzieningen zoals winkels, horeca, basisscholen en sportverenigingen.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de oprit heeft u toegang tot de garage, ook is de entree bereikbaar via de oprit, via de entree komt u in de hal met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde en de woonkamer aan de voorzijde, ook is de trapopgang naar de eerste verdieping vanuit de hal te bereiken.
De woonkamer is mooi licht van opzet en beschikt over een stijlvolle erker aan de voorzijde. De mooie balklaag in het plafond in combinatie met de kamer en suite deuren naar de keuken bieden de woning veel sfeer. De keuken is compleet uitgevoerd in een hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, aardgaskookplaat en diverse kastjes en lades.

Vanuit de keuken is er toegang tot de gang, de slaapkamer, het toilet en de badkamer. Aan de achterzijde is een gemakkelijke wasruimte en een achterentree gesitueerd.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, waarvan één als wasruimte gebruikt kan worden. De woning beschikt over dakkapellen aan weerszijden, hierdoor is er veel ruimte gecreëerd en is er op de overloop een fijne werkplek/kantoor gerealiseerd. Beide grote slaapkamers hebben een goed formaat en beschikken over vaste kasten.

Exterieur:
De tuin is heerlijk op het zuiden gelegen en biedt een goede privacy. Rondom de woning is de tuin keurig aangelegd. De stenen garage beschikt over openslaande deuren, hier is ruimte voor één auto.
Vanuit de garage is er tevens toegang tot de royale schuur, hier bevindt zicht nog eens veel extra bergruimte. De terrasoverkapping is mooi aangesloten, zodat u droog vanuit huis naar de schuur kunt lopen.
De oprit is geheel bestraat en biedt ruimte voor in ieder geval twee auto's.

Kortom een luxe en geheel up to date en energiezuinig (label A) woonhuis met een goed voorzieningenniveau op een heerlijke plek in Lunteren.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 4 slaapkamers
- 14 zonnepanelen
- Tuin op het zuiden gelegen
- Garage met aaneengesloten schuur

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    103 m²
  • Perceeloppervlakte:
    366 m²
  • Inhoud:
    408 m³