Boomakkerweg 9, LUNTEREN

Aan de Boomakkerweg 9 te Lunteren mogen wij u deze karakteristieke vrijstaande woning aanbieden.

De rustige ligging op loopafstand van het ''Luntersche Buurtbosch'' en van het centrum is geweldig te noemen.
De woning valt op door de karakteristieke jaren '30 architectuur en de mooie ligging op een perceel van maar liefst 500m2.

De woning typeert zich door de vele mogelijkheden, mede door de royale uitbouw aan de achterzijde is er veel ruimte op de begane grond aanwezig voor bijvoorbeeld kantoor aan huis of een slaapkamer met badkamer op de begane grond.
Naast de woning is een royale garage/schuur gelegen, deze is via de oprit aan de zijkant van de woning te bereiken, door de uitbouw bij de woning enerzijds en de schuur aan de andere zijde is er een mooie besloten tuin aanwezig.

De woning is prima onderhouden en in de loop der jaren op meerdere punten verbeterd, zo is er onder andere spouwmuurisolatie en dakisolatie toegevoegd, ook zijn diverse ramen vervangen.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de oprit aan de voorzijde komt u bij de entree aan de zijkant van de woning, vanuit hier bereikt u de gemakkelijke provisiekelder en de besloten keuken. vanuit de keuken is er een doorloop naar de woonkamer welke over de gehele breedte van de woning loopt.
Door de vele raampartijen en sfeervolle bovenlichtjes is hier een heerlijke lichte beleving aanwezig. De woonkamer beschikt tevens over een nog echt oude (kolen) kachel.

Achter de woonkamer is een extra entree aanwezig met hier een portaal met onder andere toegang tot de royale uitbouw aan de achterzijde, hier is gemakkelijk een kantoor/bedrijf aan huis te vestigen doordat bezoekers gemakkelijk via deze tweede entree toegang kunnen krijgen.
Eventueel is het ook mogelijk om in de uitbouw een royale slaapkamer te realiseren, de kamer ligt mooi aan de achterzijde en heeft direct toegang tot een royale badkamer met onder andere een wastafel, douche en toilet.

Op de verdieping zijn op dit moment drie slaapkamers aanwezig, echter is de gehele verdieping gemakkelijk praktischer in te delen door middel van tussenwanden, eventueel zou hier ook een badkamer gerealiseerd kunnen worden.

Tuin en omgeving:
De tuin rondom is verzorgd aangelegd en heerlijk groen. Aan de voorzijde beschikt de woning over een mooie oprit met toegang tot de garage/schuur. Hier is tevens voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
De schuur is in hout uitgevoerd en beschikt aan de voorzijde over openslaande garagedeuren. De ruimte is royaal te noemen (8x3,6m) en beschikt tevens over een vliering.

Kortom een heerlijke plek met vele mogelijkheden om lekker te genieten! Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1933
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Perceeloppervlakte:
    500 m²
  • Inhoud:
    530 m³