Boslaan 25, LUNTEREN

Ruimte om te groeien: Ideale kans om uw droomwoning te creëren

Deze prachtige woning, vol karakter en charme, nodigt u uit om het naar uw eigen smaak te moderniseren. Met zijn ruime en lichte kamers, hoge plafonds en kenmerkende elementen biedt deze woning een ideale mix van nostalgie en potentieel. Let vooral op de authentieke kenmerken, zoals de glas in loodramen met luiken, de prachtige ensuite deuren en sfeervolle gaskachel. De woning beschikt over vier ruime en lichte slaapkamers, een bijkeuken en een bijgebouw die u thuiswerkmogelijkheden biedt. Daarnaast is de riante omringende tuin voorzien van veel groen en een eigen oprit voor meerdere auto’s. Aarzel niet en grijp deze kans om uw droomwoning te verwezenlijken!

Lunteren is een sfeervol dorp gelegen in de prachtige groene omgeving van de Veluwe. Met zijn bosrijke landschap, uitgestrekte heidevelden en charmante boerderijen is Lunteren een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het dorp biedt ook diverse voorzieningen, zoals gezellige winkels, restaurants, terrasjes en verschillende kerkgenootschappen en dit alles op loopafstand.

Daarnaast zijn er volop recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes, speeltuinen en sportfaciliteiten. Lunteren heeft een goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om de omliggende steden en bezienswaardigheden te verkennen. Kortom, Lunteren is een fantastische plek om te wonen, te ontspannen en te genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruime entree valt direct het hoge plafond op, wat een gevoel van ruimte creëert. De karakteristieke trapopgang is een echte eyecatcher, en biedt zelfs een handige trapkast. U treft hier tevens het toilet en verkrijgt toegang tot de keuken.

Laten we beginnen in de woonkamer. De woonkamer is royaal en beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Het hoge plafond geeft een extra dimensie aan de ruimte en creëert een gevoel van luxe. Een kenmerkende vaste hoekkast biedt extra opbergruimte, en de kachel voegt een vleugje gezelligheid toe. Via de en suitedeuren komt u in de achterkamer, voorzien van veel lichtinval en een tuindeur die direct toegang geeft tot de tuin. De keuken biedt voldoende ruimte. Deze is wel aan vervanging toe, wat u de mogelijkheid biedt om uw droomkeuken te realiseren. Grenzend aan de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken met de witgoedaansluitingen en de cv-installatie. Daarnaast biedt de bijkeuken toegang tot zowel de badkamer als de achtertuin.

De badkamer is grotendeels betegeld en is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. Ook de badkamer kan een upgrade gebruiken, wat u de mogelijkheid biedt uw eigen stijl en voorkeuren toe te passen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een overloop, drie ruime slaapkamers en een bergkast. Alle slaapkamers zijn licht en lekker ruim. De ouderslaapkamer is voorzien van een grote inbouwkast en een wastafel, wat extra comfort toevoegt aan de ruimte. Ook is de kleine slaapkamer voorzien van een wastafel.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping bestaat uit een bergzolder en biedt toegang tot een vierde slaapkamer.

Exterieur:
Buiten valt er ook veel te genieten. Aan de voorzijde treft u een ruime voortuin, die prachtig groen is aangelegd. Daarnaast beschikt de woning over een eigen oprit met voldoende ruimte voor meerdere auto's. Aan de achterzijde vindt u een riante tuin met een gazon, ruim terras, hoge beplanting die zorgen voor volop privacy en maar liefst twee opbergruimten. Bovendien is er een vrijstaand bijgebouw met thuiswerkmogelijkheden, en loopt u met gemak richting de voorzijde van de woning.

lees meer +
€ 998.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 998.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1922
  • Woonoppervlakte:
    136 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1175 m²
  • Inhoud:
    505 m³