De Kweek 1, LUNTEREN

In een rustige en groene buurt, staat deze vrijstaande woning met vrijstaande garage en fijne veranda. De oostkant van Lunteren is een geliefde woonomgeving op steenworp afstand van het Luntersche Buurtbosch, maar ook dicht bij het station en het centrum. De tuin rondom de woning is smaakvol aangelegd met een heerlijke veranda. Door de positie van de woning op het perceel zijn er meerdere mogelijkheden om van de zonnige uren te genieten. Rechts van de woning is de eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's, maar ook in de garage is er natuurlijk plaats voor een auto.
De garage beschikt over een bergzolder. Daarnaast is er ook nog een extra (fietsen-) berging.

Via de voordeur aan de zijkant van de woning komt u in de hal. Hier bevinden zich het toilet (2016), de meterkast en de trap naar de verdieping, maar er is ook een werk- c.q. studeerkamer op de begane grond. Een mooie grote woonkamer met een gezellige erker, openslaande deuren en een fraaie haardpartij. Aansluitend bevindt zich de moderne keuken uit 2017 met U-vormig keukenblok met composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals: 5-pits gaskookplaat, RVS schouw, bakoven, afwasmachine en koelkast, aangrenzend is een ruime bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, maar ook de Nefit Trendline hrc 30 cw5 ii combiketel uit 2021. Vanuit de bijkeuken en de werk- c.q. studeerkamer is de fraaie achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping: de overloop met vaste kast biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de moderne badkamer. De ouderslaapkamer is ruim van opzet en beschikt over veel ingebouwde kastruimte. Aan de achterzijde vindt u de twee andere slaapkamers. De royale badkamer (2015) is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, separate douche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping: de zolderberging is bereikbaar middels een vlizotrap.

Door de jaren heen is de woning geheel gemoderniseerd en strak afgewerkt. Zo is de woning vrijwel geheel voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken, zijn diverse ramen voorzien van HR ++ glas, is aan de binnenzijde een groot deel van het stucwerk vernieuwd en op de begane grond zijn de radiatoren vervangen. De keuken, badkamer en het toilet zijn modern en fraai uitgevoerd.

Kortom een woning die zeer de moeite waard is om te bezichtigen!

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1983
  • Woonoppervlakte:
    118 m²
  • Perceeloppervlakte:
    450 m²
  • Inhoud:
    414 m³