De Kweek 35, LUNTEREN

Vrijstaand wonen in Lunteren?

De oostzijde van Lunteren is een geliefde woonomgeving op steenworp afstand van het Luntersche Buurtbosch, maar ook dicht bij het treinstation en het centrum. Hier staat dit vrijstaande woonhuis met erker, vrijstaande garage en een heerlijk zonnige tuin op het zuidoosten.
Daarnaast is de A30 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling: entree/hal met trapkast, toilet en studeer-/werkkamer. In deze kamer bevindt zich tevens de Bosch HR combiketel (2012). De L- vormige woonkamer is voorzien van een erker, een parketvloer en een gezellige gashaard (2020), de keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals: koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en een combimagnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de heerlijk besloten en zonnige achtertuin. De woonkamer is ruim 45 m² groot en biedt een leuk uitzicht over de straat en de schuin tegenover de woning gelegen groenstrook.

Eerste verdieping: overloop, drie mooie slaapkamers, waarvan twee voorzien van een dakkapel, een eigentijdse, complete badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

Via een vlizotrap is de bevloerde bergzolder bereikbaar.

De achtertuin is leuk aangelegd met veel groen en een zeer royaal terras. De elektrisch te bedienen zonwering aan de achterzijde van de woning beslaat geheel dit terras.

De garage is voorzien van openslaande deuren en aan de achterzijde een extra loopdeur. In de garage is een geïsoleerde ruimte gemaakt met aansluitingen voor de waspparatuur, maar het is uiteraard ook mogelijk om deze aansluitingen in de woning te (laten) maken. Door het zadeldak op de garage is er een vliering welke middels ladder te bereiken is. De oprit is lang genoeg om meerdere auto's te parkeren.

De woning is voorzien van vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en goeddeels voorzien van dubbele beglazing.
Mede door de vijftien zonnepanelen beschikt het woonhuis over een Energielabel B.

lees meer +
€ 645.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 645.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1984
  • Woonoppervlakte:
    126 m²
  • Perceeloppervlakte:
    379 m²
  • Inhoud:
    467 m³