Dorpsstraat 190 B, LUNTEREN

Luxe en keurig onderhouden villa TE HUUR.

Heerlijk wonen op een fantastische locatie in Lunteren!

Aan de Dorpsstraat, aan de rand van het centrum van Lunteren staat heerlijk in het groen, deze vrijstaande onderkelderde villa met een prachtig onder architectuur aangelegde tuin met een goede privacy, veranda en driedubbele garage(!)
De woning is gelegen op een perceel van 2044m² en beschikt ook aan de achterzijde over een gemakkelijk uitgang voor de auto.

De woning is onderkelderd en ligt wat hoger, hierdoor heeft u vanuit ieder vertrek een mooi uitzicht. Het geheel is de afgelopen jaar op diverse punten verbeterd en vernieuwd, zo zijn de vloeren, spouw en het dak geïsoleerd en zijn de badkamer en toilet recent vervangen.

De indeling is als volgt:
Via de statige toegangspoort rijdt u de oprit op, deze loopt mooi langs de woning naar achteren, om zo toegang te krijgen tot de grote driedubbele garage. Ook is er hier genoeg ruimte om te parkeren en te draaien. De centrale entree aan de voorzijde biedt toegang tot de woning. Eenmaal binnen valt direct de ruimte en keurige staat van het geheel op. De open vide geeft ruimte en sfeer, vanuit de hal is er toegang tot diverse verblijfsruimtes, ook is hier het toilet (2017) en natuurlijk de trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig.
De woon- en eetkamer zijn mooi aan de voorzijde gelegen en hebben door de vele raampartijen en schuifpui een goede beleving en veel licht. De woonkamer kijkt mooi weg richting de Dorpsstraat en heeft tevens een stijlvolle gashaard. De besloten keuken (2012) met diverse inbouwapparatuur is aan de achterzijde gelegen en kijkt uit op de mooie tuin en de vijver.

Souterrain:
Aansluitend aan de keuken is er een gemakkelijke bijkeuken met extra voorraadruimte aanwezig, hier is tevens een kleine trapafgang naar het souterrain. Het souterrain is keurig afgewerkt, de wanden en plafonds zijn opnieuw bekleed en geïsoleerd. Deze ruimte kan prima dienen als opslag maar is eveneens een gemakkelijke hobbyruimte.

Eerste verdieping:
Door de open vide in de hal is er een fijne interactie met de gehele verdieping. Hier zijn drie royale slaapkamers gelegen. De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens toegang tot een mooi balkon welke ook uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin.
De badkamer in ook in 2017 compleet vernieuwd en is ingedeeld met een inloopdouche, toilet, designradiator en dubbele wastafel met meubel.
De derde slaapkamer is bereikbaar via een royale overloop met diverse kastenwanden. Tevens is hier de stookruimte bereikbaar met de cv-installatie (Nefit Excellent). Onder de schuine kap is nog veel extra bergruimte aanwezig.

Exterieur:
Deze heerlijke woning wordt omringd door een fantastische tuin met een goede privacy en veel groen, alles is keurig aangelegd en voorzien van elektra, diverse lichtpunten en uiteraard is er ook een gemakkelijke grondwaterpomp in de schuur aanwezig, eveneens is er een beregeningscomputer in de schuur geïnstalleerd.
De tuin is onder architectuur aangelegd, door de goede privacy en heerlijke beleving is het hier geweldig toeven, zowel onder de veranda als op het terras, waardoor u de hele dag ook buiten kunt genieten.

De garage achter op het perceel is gemakkelijk te bereiken en beschikt over één elektrische roldeur en 3 handbediende deuren met toegang voor drie auto's, ook is er nog een fijne schuurruimte voor het tuingereedschap, deze ruimte is eventueel ook geschikt te maken als vierde garage.

Met het gezellige centrum van Lunteren op loopafstand, heeft u alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik, zoals supermarkten, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten en scholen, ook is het openbaar vervoer met station Lunteren op ca. 100m2 afstand gelegen, maar ook de bossen bevinden zich op loopafstand, waardoor u geniet van de optimale balans tussen rust en de diverse centrumvoorzieningen Door de gunstige ligging, ook ten opzichte van de A30, A12 en A1, zijn steden als Utrecht, Amersfoort en Arnhem bovendien snel te bereiken zijn. Met andere woorden, een geweldige locatie.

Huurprijs € 2.750,- per maand excl. btw, gas, water en elektra.

lees meer +
€ 2.750,-per maand
Kenmerken
  • Overdracht
  • huurprijs
    € 2.750,- per maand
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verhuurd
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    240 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2044 m²
  • Inhoud:
    700 m³