Hessenweg 83 21, LUNTEREN

Centraal in het land recreëren en genieten van de Veluwe?

Aan de Hessenweg 83-21 mogen wij u deze geheel onderkelderde, vrijstaande recreatiewoning aanbieden met een hoog voorzieningenniveau, prachtige tuin en geweldige ligging op een ruime kavel van maar liefst 768 m².
Door het juiste aantal slaapkamers en de wellness voorzieningen is dit object uitermate geschikt voor gezinnen en families en vormt het geheel zowel voor eigen gebruik als voor de verhuur een ideale uitvalsbasis.

Deze recreatievilla behaalt op dit moment in de recreatieve verhuur een opbrengst van ca. € 50.000,- op jaarbasis, (verhuurcijfers op aanvraag inzichtelijk) een interessante belegging, waar u zo nu en dan ook nog zelf van kunt genieten. Bij deze recreatiewoning is geen verhuurverplichting van toepassing, de parkkosten bedragen € 1.000,= op jaarbasis en het object is degelijk gebouwd en volledig geïsoleerd.

Het geheel beschikt over een geweldig aangelegde tuin met een dubbele kavel, eventueel zijn hier mogelijkheden in de toekomst voor een extra chalet of kampeergelegenheid.

Deze recreatievilla is uniek door de degelijke bouwkwaliteit, de flinke kavel eigen grond en het geweldige voorzieningenniveau rondom de woning.

Deze woning is geheel onderkelderd en voorzien van vier ruime slaapkamers, diverse bergingen en twee badkamers. Het geheel is ruim van opzet, met een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen, een vrijwel nieuwe sauna en hot tub en een mooie overkapping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de parkeerplaats met ruimte voor 2 of 3 auto's.

De indeling is als volgt:
Begane grond: hal, berging, gezellige woonkamer met openhaard en met openslaande deuren naar de achtertuin, de keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en afwasmachine.
Op de begane grond bevinden zich eveneens de badkamer met ligbad en wastafel en een praktische bijkeuken c.q. inpandige berging en combiketel (Remeha Avanta 2016).

Verdieping: overloop met tweede toilet en een wastafel en twee royale slaapkamers. De twee slaapkamers zijn eveneens voorzien van vaste kastruimte en hebben een prima formaat.

De woning is geheel onderkelderd en in het souterrain zijn maar liefst twee slaapkamers en een ruime badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger.
Naast de woning bevindt zich een houten berging.

De ligging van deze woning is prachtig. De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het park ligt midden in de bossen en er zijn diverse fiets- en wandelroutes.
Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bezichtigen. U kunt de woning ook via Funda en onze site middels een 3D scan virtueel bekijken.

lees meer +
€ 499.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 499.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    130 m²
  • Perceeloppervlakte:
    768 m²
  • Inhoud:
    461 m³