Hessenweg 83 100, LUNTEREN

Deze mooie en luxe recreatiewoning is gelegen aan de Hessenweg te Lunteren op een heerlijk rustig park midden op de Veluwe.

Deze recreatiewoning is onlangs compleet gerenoveerd en strak afgewerkt, hierbij is er een compleet nieuwe keuken geplaatst, zijn zowel de badkamer als het toilet geheel vernieuwd, is er een nieuwe pvc vloer gelegd en is het geheel opnieuw geschilderd.
De woning wordt bij voorkeur gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd, alles is hier in 2022 compleet vernieuwd.

De woning is hoog gelegen op een ruime kavel van ca. 399 m²! Hier kunt u volop genieten van uw privacy. De bungalow ligt op een mooie rustige locatie in de buitenring van het park.
Op en bij het perceel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, uiteraard is er ook een inpandige berging die makkelijk te bereiken is met was- en droogmachine aansluitingen.

De gehele woning is in boerderijstijl uitgevoerd, ook bij de afwerking inpandig is hier rekening mee gehouden, hierdoor is er een landelijke en gezellige sfeer aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via de entree komt u in de hal. Hier bevindt zich het toilet en toegang tot de inpandige berging, badkamer en toegang tot de ruime living. In de hal bevindt zich tevens de trapopgang naar de 1e etage.
De badkamer is keurig afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel (2022).

De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval en door middel van de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en de tuin welke een goede privacy biedt.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken in lichte kleurstelling en is voorzien van diverse (nieuwe) inbouwapparatuur en voldoende kastruimte.

1e verdieping:
Via de overloop bereikt u een drietal ruime slaapkamers. Op de 1e verdieping is ook een wasruimte aanwezig met tevens de aansluitingen voor een wastafel en/of toilet.

De inpandige berging beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droger en dient als opstelplaats voor de CV-ketel (Nefit Proline 2022).

De parkkosten bedragen € 1000,= per jaar, permanente bewoning is niet toegestaan.

Bijzonderheden:
Recentelijk is de gehele woning gerenoveerd en compleet strak afgewerkt.
Bouwjaar is 2000, degelijke bouw, volledig geïsoleerd. De tuin is gelegen op het zuidwesten gelegen, is netjes aangelegd en beschikt over een fraai terras.

Verhuur:
Het staat de eigenaar geheel vrij de recreatie woning zelf te verhuren zo vaak- en aan wie u wenst. De enigste restrictie is dat de gemeente Ede permanente bewoning niet toestaat.

Het centrum van Lunteren is op korte afstand gelegen. Ook het Edese winkelhart is gemakkelijk per auto of fiets bereikbaar.
Buiten het park zijn tal van recreatiemogelijkheden terug te vinden, zoals fietsen, zwemmen, paardrijden etc.

Eventueel is het ook mogelijk om de woning gezamenlijk met de aangrenzende woning op nummer 83-101 te kopen, beide woningen zijn compleet gerenoveerd en strak afgewerkt.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    74 m²
  • Perceeloppervlakte:
    387 m²
  • Inhoud:
    300 m³