Het Hoefje 32, LUNTEREN

Op een mooie locatie aan de rand van de nieuwbouwwijk 't Hoefje staat deze vrijstaande semi-bungalow met veranda, vrijstaande garage en extra fietsenberging. De woning is gebouwd in het jaar 2014 met kwalitatief hoogwaardige materialen. De woning optimaal geïsoleerd en voldoet aan alle eisen die aan deze tijd gesteld worden. De woning kenmerkt zich door de fraaie stenen, royale overstekken en de charmante roedeverdeling in de ramen. De buitenzijde van de woning is onderhoudsvriendelijk afgewerkt. Deze comfortabele woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond waardoor de woning voor iedere leeftijdscategorie geschikt is. De achtertuin heeft een prima zonligging op het westen en is goeddeels voorzien van sierbestrating, maar er is ook een moestuintje en het nodige groen. Onder de veranda kun je ook met iets minder weer heerlijk genieten. De garage is voorzien van vloerverwarming, mooi breed en voorzien van een bergzolder. De woning is gelegen op een perceel van 380 m².

Indeling: Via de entree komt u in de hal met vide. In de hal bevinden zich de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer is heerlijk licht door de mooie raampartijen en de erker aan de zijkant van de woning. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi zicht op de omgeving. De woonkamer is voorzien van een inbouwhaard en inbouwkasten. Het geheel is voorzien van strak gestuukte wanden en plafonds, sierlijsten langs het plafond, hoge witte plinten en inbouwspots.
Middels fraaie en-suite-deuren is de sfeervolle woonkeuken te bereiken. De keuken beschikt over een dubbele opstelling met inbouwapparatuur, zoals: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Het geheel is uitgevoerd in een eikenhoutenopstelling met een donker werkblad en biedt ruimte voor een gezellige eethoek. Vanuit de keuken is door middel van openslaande deuren het overdekte terras bereikbaar. Op de begane grond bevinden zich een royale slaapkamer en een complete badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.
De gehele begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping: middels een fraaie trap is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich drie mooie slaapkamers. Tevens is op deze etage een royale toiletruimte met wastafelmeubel aanwezig.

Via een vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar.

Het geheel is goed geïsoleerd (energielabel A) en goed onderhouden. Ook de garage en de fietsenberging zijn geïsoleerd.

lees meer +
€ 768.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 768.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    127 m²
  • Perceeloppervlakte:
    380 m²
  • Inhoud:
    519 m³