Het Hoefje 37, LUNTEREN

In de jonge en geliefde wijk ‘’t Hoefje’ is deze praktisch nieuwe hoekwoning gelegen. Deze jonge, energiezuinige woning is goed gelegen en heeft met vijf slaapkamers en een ruime badkamer veel te bieden!

De ligging aan de rand van Lunteren is zeer goed te noemen, de woning is gelegen in een kindvriendelijke jonge buurt aan een rustige weg, binnen enkele minuten staat u in het centrum, bij de snelweg en op fietsafstand zijn ook de scholen, supermarkt en het station van Lunteren te bereiken. Parkeergelegenheid is er ook meer dan voldoende direct bij de woning.

De indeling is als volgt:
Via de entree komt u in de hal met het toilet, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer en open keuken. De landelijke stijl met een strakke afwerking geven het geheel sfeer en een fijne beleving.
De gehele begane grond beschikt over een mooie pvc-vloer en onder de trap is de voorraadkast te vinden.
De royale keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een combi oven, een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser.

Indeling 1e verdieping:
De overloop biedt u toegang tot drie slaapkamers en de luxe badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer, aan de achterzijde zijn twee twee (kinder)kamers gesitueerd, allen van goed formaat en door de extra ramen in de zijgevel is er veel licht.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet en een groot badmeubel met wastafel.

Indeling 2e verdieping:
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier is een gemakkelijke wasruimte op de overloop aanwezig, uiteraard zijn hier ook de aansluitingen voor de was- en droogmachine en is de cv-ketel hier geïnstalleerd (Intergas Kompakt HRE, 2014), zonneboiler (HR Solar, 120 liter).
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gerealiseerd welke zijn voorzien van dakramen. Ook is er achter de knieschotten voldoende opbergruimte aanwezig.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keurig aangelegde tuin. De tuin is bestraat met oude waaltjes en natuurstenen tegels. De tuin is via het huis en via de achterzijde te bereiken.
In de achtertuin is eveneens een gemakkelijke berging aanwezig voor het stallen van de fietsen.

Kortom een zeer nette en instapklare woning met een hoog voorzieningenniveau en een luxe afwerking. Zoekt u een woning in Lunteren welke helemaal af is? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging bij deze heerlijke woning!

lees meer +
€ 545.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 545.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, eindwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    106 m²
  • Perceeloppervlakte:
    110 m²
  • Inhoud:
    374 m³