Het Hoefje 49, LUNTEREN

Energiezuinig, modern en mooi gelegen in de kindvriendelijke wijk 't Hoefje.
Deze tussenwoning is instap-klaar en voor veel mensen geschikt. Met twee mooie slaapkamers, een moderne en complete badkamer, grote zolder met dakvenster en een lichte woonkamer met open keuken heeft u hier volop de ruimte.

Begane grond: entree, hal met toilet, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar achtertuin met veranda en ruime berging.
De begane grond is in de hal en keuken voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming; in de woonkamer is enkele jaren geleden aan fraaie parketvloer gelegd, welke eveneens voorzien is va vloerverwarming.
De open L- vormige keuken staat aan de voorzijde van de woning is voorzien van een inductiekookplaat, RVS schouw, een afwasmachine, combi-oven, koel-/vriescombinatie, Quooker en een praktische carrouselkast.

Eerste verdieping: vanaf de overloop heeft u toegang tot de twee slaapkamers en de moderne badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een vaste kastenwand.
De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is een prima kinder- of werkkamer. In beide slaapkamers en op de overloop ligt een laminaatvloer. De badkamer heeft vloerverwarming en beschikt over een ligbad, douchecabine met stortregendouche, een tweede toilet en een meubel met waskom.

Tweede verdieping: via een vaste trap komt u op de bovenste verdieping met dakvenster met mogelijkheid voor het realiseren van een extra kamer. Tevens bevinden zich op deze verdieping de Intergas Kompakt HRE combiketel uit 2014, de zonneboiler (HR Solar, 120 liter) en de opstelplaatsen voor wasmachine en wasdroger. Achter de knieschotten is extra bergruimte.

Buiten: De tuin is onderhoudsvriendelijk, voorzien van een mooie veranda en een ruime berging met elektra en water. De achtertuin is gelegen aan het einde van de achterom, waardoor de achtertuin enigszins dieper is. De woning is zeer onderhoudsvriendelijk door de kunststof kozijnen, ramen en deuren en overstekken.
Parkeren kan hier voor de deur.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://hethoefje49.nl/

lees meer +
€ 398.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 398.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    84 m²
  • Perceeloppervlakte:
    99 m²
  • Inhoud:
    298 m³