Hillegondalaan 8, LUNTEREN

Aan het einde van de Hillegondalaan begint Het Lunters Buurtbos, maar ook het station en het centrum van Lunteren met alle voorzieningen bevinden zich op loop- en fietsafstand.

De Hillegondalaan 8 is in 2003 gebouwd in een fraaie jaren '30 stijl. Hierbij is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en is, door de praktische indeling, deze woning voor veel doelgroepen geschikt.

De woning is ruim opgezet, met een royale hal met garderobe, toilet met fonteintje, een straatgerichte woonkamer met erker en en-suite-deuren naar de woonkeuken. De royale woonkeuken is recent gemoderniseerd en voorzien van inbouwapparatuur, zoals: oven, gaskookplaat, afzuigkap,koel-/vriescombinatie en afwasmachine, vanuit de keuken is de tweede hal bereikbaar, vanuit deze hal kunt u de bijkeuken, badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en tweede toilet, royale slaapkamer, praktijkruimte en de garage bereiken.
De praktijkruimte beschikt over een eigen ingang. De praktijkruimte is ontstaan door een deel van de garage op te offeren, dit zou eventueel weer terug te draaien zijn, waardoor de garage weer plaats biedt aan een auto.

Op de eerste verdieping bevinden zich een grote overloop, twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche en wastafel. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een fraaie parketvloer.

De tweede verdieping is eveneens bereikbaar via een vaste trap, hier bevinden zich een extra kamer en veel bergruimte.
Het is hier eventueel ook mogelijk een extra slaapkamer te realiseren. ook deze verdieping beschikt over een mooie parketvloer.

Deze charmante woning biedt diverse mogelijkheden, zo is er een slaap- en badkamer op de begane grond, waardoor de woning levensloopbestendig is, maar de woning is ook geschikt voor iemand die een bedrijf aan huis heeft.

De achtertuin is op het zuiden gelegen en beschikt over een mooie veranda met een tuinberging en biedt veel privacy.
De ligging aan de Oost kant van Lunteren is prachtig.

Kortom hier kunt u in alle rust genieten van de natuur, maar woont u ook in de nabijheid van alle voorzieningen.

lees meer +
€ 759.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 759.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2003
  • Woonoppervlakte:
    165 m²
  • Perceeloppervlakte:
    462 m²
  • Inhoud:
    604 m³