Hindelaan 55, LUNTEREN

Heerlijk rustig en toch centraal gelegen, ligt aan de Hindelaan 55 in Lunteren deze instapklare hoekwoning.
De woning is ruim opgezet en beschikt naast een goed voorzieningenniveau over een heerlijke tuinkamer aan de achterzijde en door de volledige isolatie en 16 zonnepanelen is de woning energiezuinig en beschikt het over een A-label.

Aan de voorzijde is de woning uitgebouwd, hierdoor is er een royale entree ontstaan, ook is er aan de voorzijde een stenen berging met vliering gesitueerd.

De afgelopen jaren is de woning flink verbeterd, zo zijn in 2014 de badkamer en toilet compleet vernieuwd en is er in 2020 een luxe veranda / tuinkamer aan de achterzijde bijgebouwd deze tuinkamer is werkelijk een verlengstuk van de woning en is degelijk gebouwd en beschikt over geïsoleerde wanden, glazen puien, elektra, verwarming en een complete buitenkeuken. Ook is er hier een gemakkelijk achterom gesitueerd.

Andere aandachtspunten welke we graag benoemen zijn o.a. de keurige staat, drie slaapkamers aanwezig waarvan twee op de eerste verdieping welke nog eenvoudig kan worden opgedeeld naar in totaal vier slaapkamers en een keurige badkamer (2014) op de verdieping met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Het perceel is praktisch ingedeeld zodat er een goede parkeergelegenheid is aan de voorzijde van de woning, de berging met vliering biedt ruimte voor de fietsen en opslag en de afsluitbare achterom biedt tevens extra ruimte voor wat opslag.

De indeling is als volgt:
via de entree aan de voorzijde bereikt u de hal, met toegang tot het toilet en de meterkast (met glasvezel), ook is hier de trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de woon- en eetkamer. De keuken is mooi aan de voorzijde gesitueerd.
Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen met aansluitend de royale tuinkamer met buitenkeuken, ook zijn hier de was- en droogmachine aansluitingen gesitueerd. De fijne achterom heeft een afsluitbare gang met wat extra ruimte.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u de twee royale slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Alle slaapkamers zijn van goed formaat en keurig afgewerkt.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, hier is de derde, reeds opgedeelde slaapkamer gesitueerd. Er zijn hier diverse vaste kasten aanwezig voor extra opslag, Ook is op de overloop de Cv-installatie gesitueerd (Nefit Trendline 2017).

Extra informatie: de achtertuin is op het westen gelegen en beschikt over een terras en een aantal fraaie borders. Het terras is degelijk aangelegd en de tuin beschikt over verlichting, extra elektra punten en druppelslangen. De heerlijke tuin biedt een goede privacy en een prachtig fraaie beleving aan de achterzijde.

Deze hoekwoning is aantrekkelijk door de goede ligging ten opzichte van het centrum, maar ook de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken.
In de omgeving zijn alle centrumvoorzieningen van Lunteren op loop- en fietsafstand gelegen.

Voor meer informatie, bekijk de eigen site van deze woning: https://hindelaan55.nl/.

lees meer +
€ 490.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 490.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1989
  • Woonoppervlakte:
    124 m²
  • Perceeloppervlakte:
    223 m²
  • Inhoud:
    471 m³