Immenweg 15 202, LUNTEREN

Op het recreatiepark 'de Scheleberg' te Lunteren is deze bijzonder mooie en complete recreatiewoning gelegen.

Prachtig gelegen, vrijstaand chalet met tuinschuur, parkeergelegenheid en fraaie tuin op eigen grond. De recreatiewoning beschikt over airconditioning en is keurig onderhouden.

Gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het park met een groen uitzicht op het 'Luntersche Buurtbosch'. Er is volop privacy en het chalet is alleen door de eigenaren en hun familie gebruikt.

Het chalet is volledig geïsoleerd en beschikt over een mooie open keuken met royale woonkamer met laminaat vloer. De woning beschikt verder over twee slaapkamers met vaste kastruimte en een nette, praktische badkamer die is voorzien van douchecabine, wastafel, toilet, designradiator en aansluiting voor de wasmachine.
Vanuit de woonkamer is er een mooi uitzicht over het perceel, ook is er een airco en een royale schuifpui met toegang tot het zonneterras.

De ligging is uitstekend, de bosrijke omgeving en rustige ligging maken dit chalet bijzonder.
Alle faciliteiten zoals het zwembad, restaurant en de receptie liggen op slechts enkele minuten loopafstand.

De tuinberging is mooi aan de voorzijde gelegen.

De recreatiewoning wordt zeer compleet aangeboden met onder andere:
- eigen kavel;
- inclusief parkeerplaats, tuin- en terrasaanleg en houten berging;
- de parkkosten voor 2023 bedragen € 2.167,70 incl. btw per jaar excl. gas/water/elektra/huisafval/restafval.

Landgoed de Scheleberg bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen: van zandverstuivingen tot bossen en heidevelden. Vanaf het park kunt u met de auto, fiets of te voet de unieke omgeving verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door de natuur en gezellige dorpen en steden zoals Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom liggen vlakbij. Ook mountainbikers zijn vaak te zien op de fietsroutes nabij Landgoed de Scheleberg. Er is ook een verwarmd zwembad en ook in de omgeving zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.

Een recreatiewoning op een toplocatie aan de rand van het park met vrij uitzicht over het prachtige uitgestrekte bosgebied. Mede door de ligging is het chalet zeer geschikt om te verhuren, maar ook voor eigen gebruik is het een uitstekende investering. Permanente bewoning en inschrijven op dit adres is niet toegestaan.
Aanvaarding in overleg.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://immenweg15202.nl/

lees meer +
€ 159.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 159.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    49 m²
  • Perceeloppervlakte:
    325 m²
  • Inhoud:
    183 m³