Immenweg 15 627, LUNTEREN

LODGE DE LUXE (627) OP LANDGOED DE SCHELEBERG

Dit unieke, luxe vakantiehuis is zo goed als nieuw en biedt plaats aan 4 personen.
De Lodgde de Luxe (627) met wellness ligt op het Landgoed de Scheleberg, één van de mooiste en luxe vakantieparken van de Veluwe.

Het kent een bijzonder goede ligging aan een mooie vijverpartij; vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water. De eyecatcher van het vakantiehuis is de heerlijke sauna in de tuin met een buitendouche (met koud en warm water), voor ultieme ontspanning. Het grote terras en de tuin hebben een ligging op het zuiden, waardoor u tot zonsondergang van de zon kunt genieten. Er zijn maar zeven van dit soort huisjes op het park.

Binnen valt de moderne woonkamer, met veel lichtinval, meteen op. Het vakantiehuis is volledig in Ibiza style ingericht met frisse kleuren en heeft een gashaard, waar u zowel binnen als buiten op het terras van kunt genieten. Naast de gashaard beschikt de zithoek over een 40 inch flat screen televisie. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, zoals o.a. een zeer ruime koelkast met vriezer, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, Senseo, fluitketel, broodrooster, waterkoker en 4-pits gasstel.
Het vakantiehuis biedt verder twee slaapkamers, elk met twee hoog kwalitatieve eenpersoons boxspringbedden. Beide slaapkamers beschikken over een eigen flatscreen televisie. De badkamer heeft een ruime douche (tropendouche én gewone douchekop), wastafel en toilet. Het vakantiehuis is rookvrij en kunt u gebruik maken van WiFi.

Naast een keurig aangelegde en goed onderhouden tuin (op eigen grond van 219m2 ) is er direct achter de Lodge een eigen parkeerplaats, ook zijn er dichtbij ruime parkeermogelijkheden voor zowel auto als fiets.

Deze luxe lodge is vrijwel nieuw, zeer modern uitgevoerd en onderhoudsarm. En ligt zeer gunstig op het park, rustig maar toch dichtbij alle recreatiemogelijkheden (zonder daar enige overlast van te ondervinden). De woning kan natuurlijk ook voor de verhuur als belegging worden ingezet,
de netto opbrengst (na aftrek van het parkdeel) was in 2021 euro 19.500,- en het netto rendement (na aftrek van alle kosten) daarmee ca. 7%.

Eventueel is het ook mogelijk deze recreatiewoning te kopen als belegging, waarbij u kunt opteren voor een met btw belaste levering (indien aan de daarvoor gestelde voorwaarden wordt voldaan).

Landgoed de Scheleberg bevindt zich op de Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het landgoed geniet van een unieke ligging midden in de prachtige natuur, u loopt vanuit het park zo de bossen in. Bij het park kunt u (elektrische) fietsen, mountainbikes of skelters huren. Het park zelf kent ook vele faciliteiten voor jong en oud: van het buitenzwembad, de diverse sport- en speelvelden tot heerlijke eetgelegenheden. Ook voor de kinderen vindt u hier vele faciliteiten.

De parkkosten bedragen € 2.190,= per jaar.

lees meer +
€ 210.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 210.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2019
  • Woonoppervlakte:
    55 m²
  • Perceeloppervlakte:
    219 m²
  • Inhoud:
    143 m³