Immenweg 15 642, LUNTEREN

Midden in één van de mooiste natuurgebieden in Nederland ligt Landgoed de Scheleberg. Dit prachtige vakantiepark bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen zoals zandverstuivingen, bossen en heidevelden. Landgoed de Scheleberg is dan ook de ideale plek om met de fiets, auto of te voet, de unieke omgeving te gaan verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelrouters door de natuur en gezellige dorpen zoals Lunteren, Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom. Ook de mountainbikers zijn vaak te zien op deze routes. Naast de uitblinkende natuur, vindt u in de omgeving ook vele culturele hotspots. Het Nationale Park de Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum in Arnhem en het Kröller Müller Museum zijn dan ook zeker een bezoek waard.

De Z-Module is een riante vakantiewoning met een uiterst praktische, moderne inrichting. Door de grote raampartijen heeft de woning dan ook de gehele dag veel lichtinval en daarnaast is hij voorzien van alle gemakken die u zich maar kan wensen tijdens uw verblijf. Komt u alleen, met familie of met vrienden? De Z-Module biedt maar liefst 4 slaapplaatsen. Met een heerlijke tuin, een ruim terras en een eigen parkeergelegenheid, kunt u dan ook optimaal genieten van de ontspannen sfeer van het park. Kortom: Ultiem genieten op de perfecte vakantielocatie!

Wanneer u de drempel van de Z-Module overstapt, komt het vakantiegevoel u direct tegemoet. Deze fantastische vakantiewoning is gebouwd in 2015 en met een gebruiksoppervlakte wonen van 52 m² en een perceelgrootte van 270 m², kunt u hier goed terecht! De Z-Module wordt u volledige gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Door de sfeervolle, modern ingerichte woonkamer met een prachtige open keuken (voorzien van alle luxe gemakken), kunt u met uw familie of vrienden dan ook heerlijk vertoeven. Verder beschikt de woning over 2 fijne slaapkamers en een strak ingerichte badkamer. De vakantiewoning is uiterst geschikt voor eigen gebruik, maar ook zeker voor verhuurmogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen om dit te combineren, waarbij u zelf kunt genieten van het chalet, maar ook andere gasten deze kans kan bieden door het voor verhuur aan te bieden!

De parkkosten voor 2024 bedragen € 2886,02 inclusief btw per jaar, exclusief gas/water/elektra/tuinafval/restafval.

lees meer +
€ 225.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 225.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2015
  • Woonoppervlakte:
    52 m²
  • Perceeloppervlakte:
    270 m²
  • Inhoud:
    193 m³